طرز تهیه پاستا با مرغ و سس خامهای

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس خامهای
طرز تهیه سس خامه
طرز تهیه:
تکههای مرغ مکعبی خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و مواد مرینیت مرغ شامل سیر، روغن زیتون، آبلیمو، فلفل سیاه، آویشن و نمک را روی آنها بریزید و خوب مخلوط کنید. تکههای مرغ را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شوند.
یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا داغ شود، روغن زیتون یا روغن مایع را در ماهیتابه بریزید و تکههای مرغ را اضافه و با شعله زیاد تفت داده تا مرغها آب نیندازند. وقتی رنگ مرغها عوض شد و مرغها خوب پختند، قارچها را اضافه و خوب با مرغها تفت بدهید. وقتی رنگ قارچها کاراملی شد فلفل سفید و کمی هم فلفل سیاه را اضافه و حرارت را کمی ملایم کرده ، بعد شیر و خامه را اضافه و مرتب هم بزنید که ته نگیرد. وقتی ترکیب شیر و خامه غلیظ شد و حالت سس به خودش گرفت شعله گاز را خاموش کنید.
پاستا را بپزید. پاستا پنه، فتوچینی یا هر مدل دیگر پاستا که دوست دارید را در آبجوش و نمک بپزید. وقتی پاستاها نرم شد آنها را آبکش کنید. حالا سس پاستا را درست کنید. در یک قابلمه کره بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز آب کنید. آویشن را اضافه کنید. پاستا را اضافه کنید و کمی هم بزنید. حالا خامه و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا کاملا به خامه و شیر آغشته و سس غلیظ شود.
پاستا با مرغ و سس خامهای کمی شبیه دستور پاستا با سس و چیکن آلفردو است. برای سرو در ظرف مناسب بریزید و با سبزیجات دلخواه یا پنیر پارمزان رنده شده روی پاستا و مرغ بریزید و سرو کنید.