طرز تهیه چیکن پارمزان/ مرغ سوخاری با پنیر پارمزان

چیکن پارمزان (chicken parmesan) یکی از غذاهای محبوب و شناخته شده ی آمریکاییه که با مرغ و پنیر پارمزان و سس گوجه تهیه میشه و از طرفی با ذائقه ما ایرانی ها خیلی جوره، من برای اولین بار این غذا رو درست کردم و می تونم بگم عاشقش شدم و رفت جز لیست غذاهای محبوبم،

مواد لازم برای تهیه چیکن پارمزان

۱: عدد سینه مرغ بدون استخوان

۱: قاشق غذاخوری پنیر پارمزان

۱/۴: پیمانه پنیر موزرلا خورد شده

۱/۳: پیمانه سس گوجه فرنگی

۱: قاشق غذاخوری ریحان رنده شده

۱: عدد تخم مرغ

 آرد سفید به مقدار لازم

 آرد سوخاری به مقدار لازم

نمک و فلفل

مواد لازم برای تهیه چیکن پارمزان

روش تهیه سینه مرغ سوخاری

ابتدا باید سینه مرغ مون رو با گوشت کوب بکوبیم تا نازک بشه تقریبا حدود ۱.۵ سانت بشه کافیه، اگه یه کیسه فریزر روی مرغ بذارین موقع کوبیدن کثیف کاری نمیشه و آب مرغ بخاطر کوبیدن به اطراف پرت نمیشه.

کوبیدن سینه مرغ

حالا هر دو طرف مرغ رو به نمک و فلفل آغشته کنین.

اضافه کردن نمک و فلفل

بعد هر دو طرف مرغ رو کاملا به آرد سفید آغشته کنید.

حالا مرغ رو کاملا به تخم مرغی که قبلا زدیم تا از لختی در بیاد آغشته کنین

در نهایت نوبت آغشته کردن دو طرف مرغ به آرد سوخاریه.

آغشته کردن به آرد سوخاری

حالا مرغ رو داخل قابلمه ای که توش روغن ریختیم و روغن هم داغ شده می زاریم و اجازه می دیم تا سرخ و طلایی بشه.

سرخ کردن سینه مرغ

وقتی یک طرف مرغ طلایی شد برش می گردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه،مرغ رو خیلی سرخ نکنین چون قراره داخل فر هم بره و در صورت سرخ شدن زیاد از حد سفت میشه.

حالا مرغ سرخ شده رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیش بره.

گرفتن چربی اضافی

یه ظرف نشکن مخصوص فر انتخاب کنین و کفش رو با روغن چرب کنین و بعد مرغ سوخاری رو توش بذارین و روی مرغ رو با سس گوجه فرنگی بپوشونین.

من از سس گوجه فرنگی خونگی استفاده کردم که دستورش رو می تونین اینجا ببینیند، پیشنهاد می کنم شما هم از سس خونگی استفاده کنیند چون اینطوری مزه چیکن پارمزان خیلی خیلی بهتر میشه.

اضافه کردن سس گوجه فرنگی

حالا ریحون خورد شده رو اضافه کنین.

اضافه کردن ریحون

در نهایت پنیر موزرلا تازه ای که خورد کردین و پنیر پارمزان هم روی مرغ پخش کنین.

اضافه کردن پنیر

حالا مرغ رو برای ۱۵ الی ۲۰ درجه داخل فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا هم مرغ خوب مغز پخت بشه و هم پنیرا آب و برشته بشن.

حالا آماده سرو شده نوش چان