طرز تهیه “کوکوی ماست”

در این بخش از غذاهای ایرانی برای شما دستور تهیه “کوکوی ماست” را در نظر گرفته ایم.

مواد لازم برای کوکوی ماست:

ماست چکیده: ۲/۳ پیمانه

تخم مرغ : ۴ عدد

تره ساتوری شده: ۲۵۰گرم

آرد:۱ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده: ۱/۴ قاشق چایخوری

جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری

خلال بادام و پسته: ۲ قاشق سوپخوری

هویج رنده شده: ۲/۳ پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

کوکوی ماست

طرز تهیه کوکوی ماست :

تره را بعد از شستن و خرد کردن با ماست ، هویج ، تخم مرغ ، مقداری جوش شیرین و زعفران ، آرد ، خلال بادام و پسته و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی به خورد هم بروند.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد مایه کوکو را داخل تابه ریخته و در تابه را نیمه باز ببندید تا کوکو کاملا پخته شود.

وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.

تهیه کوکوی ماست

نکات تکمیلی در مورد کوکوی ماست

کوکوی ماست جزو انواع کوکو می باشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه می باشد .

کوکوی ماست را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.

همچنین میئ توان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.