طرز تهیه خورش نازخاتون

طرز تهیه خورش نازخاتون


  • سبزی معطر(نعنا و جعفری): 500 گرم
  • آبغوره یا آبلیمو: یک فنجان
  • بادمجان: یک کیلو
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 یا 2 عدد
  • روغن: به مقدارلازم
  • گوشت: 800گرم

طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:

۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.

۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه خورش نازخاتون

مقدار مرغ یا گوشت و سبزی مورد استفاده در این خورش یکسان است.

سبزی را خیلی تفت ندهید، زیرا تفت دادن زیاد باعث تلخی سبزی و از بین رفتن خواص آن می‌شود.

در صورت تمایل می توانید چند عدد آلو بخارا به خورش اضافه کنید تا طعم ترش و شیرین پیدا کند.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا