طرز تهیه ناسی لماک

طرز تهیه ناسی لماک

مواد مورد نیاز


  • زنجبیل: یک تکه ۲ سانتیمتری
  • کنجد برای تزیین: به مقدار لازم
  • شیر نارگیل: ۲۰۰ میلی لیتر
  • گوشت گوساله: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ آبپز: ۱ عدد
  • برنج دانه بلند: ۳ پیمانه
  • آب: ۲۰۰ میلی لیتر
  • مغز آجیل: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

برنج سانتان

برنج یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده ی این غذای ملی در مالزی است، در این غذا از برنج ساده ی سفیدی استفاده می شود که با شیره ی نارگیل ترکیب و بخارپز می شود تا احتمال سوختن آن پایین بیاید، شیره ی نارگیل یا همان سانتان همان لماک است که با کمی زنجبیل قاطی می شود و طعم بسیار لطیفی می گیرد.

غذای ناسی لماک مالزی

به منظور تهیه ناسی لماک می بایست دو بار برنج را بشویید و آبکش کنید، سپس بقیه مواد را که عبارت از شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک است را درون قابلمه می ریزید و حرارت می دهید.

زمانی که آب داخل ظرف بخار شد، آن را از روی گاز بردارید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود، این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخم مرغ آبپز و ادویه فراوان مالزیایی سرو می شود.

ناسی لماک در مالزی:

البته ادویه هایی که در ناسی لماک استفاده می شود هم با گذشت زمان کمی تغییر کرده و برای مثال ممکن است یک خانواده آن را کمی متفاوت تر نسبت به خانواده ی دیگر درست کند، مثلا در ناسی لماک چینی از گوشت هایی به غیر از گوشت گاو و گوساله استفاده می شود و یا نوع هندی آن شامل ناس لماکی است که در برگی های درخت موز قرار می گیرد و سس سمبل آن هم با ادویه های دیگری ترکیب می شود.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا