موضوعات داغ

طرز تهیه فاهیتا گوشت مکزیکی

طرز تهیه فاهیتا گوشت


  • نان ترتیلا:یک بسته
  • آب لیموترش: 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت استیک نازک ورقه شده: 110 گرم
  • روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: 1/4 پیمانه
  • فلفل دلمه ای سبزخرد شده: 1/4 پیمانه
  • پیاز خرد شده:  1/4پیمانه
  • فلفل قرمز له شده: نصف قاشق چایخوری
  • سالسای گوجه فرنگی: 1/4 پیمانه
  • خامه : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فاهیتا گوشت

فاهیتای مکزیکی

طرز تهیه فاهیتا با گوشت

گوشت استیک را با آب لیمو مخلوط کنید.تابه ای نچسب را روی حرارت متوسطقرار دهید و مقداری روغن ریتون داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس گوشت استیک را به مدت 2تا3 دقیقه در تابه تفت دهید.

بعد فلفل دلمه ای سبز و قرمز را به همراه پودر فلفل چیلی، پودر فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید و 3 دقیقه ای تفت دهید.گوشت آماده شده را روی نان تورتیلا بریزید و با سس سالسا ، آواکادو و خامه سرو کنید.

فاهیتا
نکات تکمیلی در مورد فاهیتا گوشت

فاهیتا گوشت جزو غذای ملل – مکزیکی می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
فاهیتا گوشت را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید.

امتیاز کاربران: 4.78 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا