طرز تهیه کرپ گوشت

طرز تهیه کرپ گوشت

مواد مورد نیاز


  • جعفری خرد شده: 5 قاشق غذا خوری
  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
  • رب: 2 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ پخته: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

مواد مورد نیاز


  • تخم مرغ: 5 عدد
  • کره نصف: استکان
  • نمک: به مقدار کم
  • شیر: 1 استکان
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ گوشت

برای درست کردن کرپ گوشت و قارچ پیتزایی سوخاری و رولی ابتدا خمیر کرپ را درست کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا به غلظت ماست شُل برسد. خمیر آماده شده را کنار بگذارید.

سپس مایه گوشت و قارچ کرپ را درست کنید.

پیاز را نگنینی خرد کنید. پیاز را با کمی روغن تفت دهید و وقتی طلایی شد فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه کنید. وقتی فلفل هم کمی تفت خورد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود. قارچ اسلایسی خرد شده را هم اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید.

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

و خوب با گوشت تفت دهید. سپس ۱ استکان آب به گوشت اضافه کنید تا مقداری با آب هم قل بخورد و مایه گوشت کرپ حسابی جا بیفتد و غلیظ شود.

در یک ماهیتابه جداگانه یک ماهیتابه را با کمی کره چرب و داغ کنید.

برای هر عدد کرپ یک مقاله از مایه خمیری کرپ را در ماهیتابه بریزید و دور تا دور ماهیتابه بچرخانید تا پهن شود. سپس پشت و روی خمیر را روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا خمیر خوب خودش را بگیرد. هر با که خمیر کرپ آماده شد آن را در یک بشقاب بگذارید و کرپ بعدی را درست کنید.

بعد از آماده شدن خمیر کرپ‌ها

در هر عدد کرپ مقداری مایه گوشت کرپ و پنیر پیتزا به مقدار دلخواه بریزید و کرپ را رول کنید. برای سوخاری کردن کرپ شیر و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط تا یکدست شود. وقتی همه کرپ‌ها را رول کردید به آرامی در مایه شیر و تخم مرغ بغلتانید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت‌ها به آرد آغشته شوند. در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و رول‌ها را روی شعله ملایم گاز سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. کرپ را با انواع سس مثل سس تارتار یا سس تایلندی و کچاپ میل کنید.

فوت و فن‌های درست کردن انواع کرپ سوخاری و ساده بدون فر

*برای درست کردن کرپ رولی سوخاری یا همان اسپرینگ رول به جای گوشت چرخکرده می‌توانید از گوشت مرغ حبه‌ای خرد شده، گوشت بیف نازک یا گوشت بوقلمون چرخکرده استفاده کنید.

*با اضافه کردن پنیر پیتزا کرپ پیتزایی خواهید داشت اما در صورتی که پنیر پیتزا دوست ندارید آن را حذف کنید.

*کرپ سوخاری را بدون گوشت و مرغ و به صورت کرپ سبزیجات هم می‌توانید درست کنید. برای درست کردن کرپ سبزیجات از تمام انواع سبزیجات از اسفناج و قارچ و ذرت تا هر سبزی دیگری که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید.

*کرپ گوشت و سیب زمینی هم مشهور است. برای این کار سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و جداگانه سرخ کنید و سپس به مایه کرپ سبزیجات یا گوشت اضافه کنید.

*کرپ یک غذای فرانسوی و در لغت به معنای پیچاندن و رول کردن است. می‌توانید به جای رول کردن مثل روش تا کردن سمبوسه کرپ را بپیچانید.

*در ترکیب کرپ از انواع سوسیس و ژامبون و کالباس هم می‌توانید استفاده کنید.

*اگر می‌خواهید کرپ شما رژیمی باشد لازم نیست آن را سوخاری کنید. با همان خمیر کرپ تفت داده شده کرپ را رول و میل کنید.

امتیاز کاربران: 3.56 ( 4 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا