طرز تهیه تورتیلا گوشت و سبزیجات

طرز تهیه تورتیلا گوشت و سبزیجات


  • تخم مرغ تخم مرغ: ۸ عدد
  • قارچ ورقه شده: یک پیمانه
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی درشت خرد شده: یک عدد
  • کدوبا پوست خرد شده: یک عدد
  • بادنجان با پوست خرد شده: یک عدد
  • پیاز داغ عسلی: ۴/۱ پیمانه

  • تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی)

دستور پخت

کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده رو با کمی روغن مایع تفت بدین تا نرم بشه . گوجه فرنگی و قارچ رو هم در انتها اضافه کنید و تفت بدین تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم بشن. ماهیتابه گودی رو گرم کنین وسپس توش مقداری روغن بریزین .تخم مرغها رو توی ظرفی شکسته و هم بزنین و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت رو هم بهش اضافه کنیدو هم بزنین. آویشن هم بپاشین و توی ماهیتابه داغ بریزین و روش رو صاف کنید و درش رو بذارین تا یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه. وقتی خودش رو گرفت میتونین برش بدین و برش ها رو به سمت دیگه برگردونین تا اون طرف هم سرخ بشه. بعد روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدین تا روغنش گرفته بشه. توی ظرف مناسب بکشین و تزیین کنید ونوش جان

 

امتیاز کاربران: 2.53 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا