طرز تهیه کدو پلو مازندرانی

طرز تهیه کدو پلو مازندرانی


  • کدو حلوایی: (نگینی خرد شده) 2 پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذا خوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • زعفران: به مقدار لازم
  • سینه مرغ: 2 عدد
  • برنج: ۲ پیمانه
  • سیرچهار تا شش حبه: (ساطوری شده)
  • نمک: به مقدار لازم
  • پیازدو عدد: (متوسط)
  • دارچین: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

مرحله اول

پیاز را نگینی کرده و در تابه‌ای با نمک و زردچوبه و فلفل تفت دهید. وقتی رنگ پیاز کمی برگشت و ادویه‌ها هم سرخ شدند، مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید. بعد از اینکه مرغ به حد کافی سرخ شد یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ کاملاً بپزد. آب مرغ باید کاملاً غلیظ شود.

مرحله دوم

پیاز دیگری را خرد کرده و تفت دهید، سپس سیر را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از اینکه عطر سیر بلند شد کدوهای خردشده را به ترکیب اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن به آن زردچوبه و دارچین اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا مرغ‌های سرخ‌شده را به سسی که با کدو تهیه کرده‌اید اضافه کرده و در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید تا مرغ شما در این سس متفاوت به ‌آرامی بپزد.

مرحله چهارم

حالا برنجی که از قبل آبکش کردید را به صورت لایه‌لایه با مواد تهیه شده مخلوط کنید. یک لایه برنج در قابلمه بریزید و روی آن را با مرغی که در سس کدو پخته پر کنید. سپس سراغ لایه‌های بعدی بروید و وقتی همه مواد را در قابلمه ریختید، در آن بگذارید برنج با مواد تهیه شده روی حرارت بسیار کم دم بکشد.

امتیاز کاربران: 4.6 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا