طرز تهیه خورش لبوروسی

 طرز تهیه خورش لبو روسی 


  • جعفری (ساطوری شده): ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران (آبکرده و غلیظ):۳  قاشق غذا خوری
  • رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • کره: ۱ قاشق سوپ خوری
  • شکر: ۲-۱ قاشق غذا خوری
  • سرکه: ۱ قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • لبو (متوسط): ۳ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز:۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه

طرز تهیه خورش لبوروسی

خورش لبو جزو غذاهای سنتی روسیه است که معمولا همراه با نان و خامه ترش یا ماست پر چرب سرو می شود.

ابتدا پیازها را رنده کرده و نیمی از آن را داخل قابلمه نیم سرخ کنید.گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.فلفل ،۱قاشق زعفران و مقداری زردچوبه به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید با ۳تا۴لیوان آب بپزد.

لبو را پوست بکنید و درشت رنده کنید ، و به همراه سرکه و مقداری روغن داخل تابه ریخته و چند دقیقه تقت دهید سپس شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، پس از اینکه لبو نرم شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید.

کره ، بقیه پیاز و مقداری روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج را پوست کنده و درشت رنده بزنید و به مواد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا هویج نیز نرم شود.

پس از ۱تا۲ ساعت که گوشت پخت سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید ، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها نرم شوند سپس موادی را که از قبل تفت داده اید را به گوشت اضافه کنید.

گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش بیندازید تا پوستشان نرم شود.سپس به صورت نگینی خرد کرده و پس از ۱۵ دقیقه به همراه جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، بقیه زعفران،نمک و فلفل به خورش اضافه کنید، ۱۵ دقیقه دیگر با حرارت ملایم اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.

نکات
می توانید به جای رنده کردن لبو آن ها را خرد کنید.

برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را ۳۰ ثانیه داخل آب داغ بیندازید سپس داخل ظرف آب سرد بیندازید و براحتی پوست گوجه فرنگی را با چاقو جدا کنید.

در صورت تمایل از سرکه یا شکر بیشتری استفاده کنید.

این غذا در دستور اصلی زعفران ندارد.

می توانید از گوشت چرخی گرد شده (سرگنجشکی) برای تهیه خورش لبو استفاده کنید.

امتیاز کاربران: 4.2 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا