طرز تهیه کباب کفتا لبنانی

طرز تهیه کباب کفتا لبنانی


  • گوشت چرخ کرده ٣۵٠ گرم
  • دارچین ۱/۲ ق چای خوری
  • جعفری ٢ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل میزان لازم
  •  پیاز ١ عدد

طرز تهیه سس موهامارا


  • فلفل دلمه قرمز ٢ عدد
  • پاپریکای دودی ۱/۲ ق چای خوری
  • روغن زیتون ١/۵ ق غذا خوری
  • زیره سبز ١/۴ ق چای خوری
  • رب انار ١/۵ ق غذا خوری
  • ـ‌ زردچوبه: به میزان لازم
  • نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
  • گردو ۴٠ گرم
  • پیاز ۱ کوچک
  •  سیر ٢ حبه

طرز تهیه کباب کفتا یا کفته با سس موهامارا

مرحله اول: طرز تهیه سس موهامورا

ابتدا برای تهیه این سس باید فلفل دلمه ها را کباب کنید بدین ترتیب که فلفل دلمه ها را داخل توری قرار دهید روی گاز و یا داخل بگذارید تا کاملا کباب و سخته شود سپس سر فلفل دلمه را جدا کنید و به همراه دیگر مواد و ادویه ها داخل غذاساز بریزید و بگذارید تا کاملا پوره و یکدست شود سپس این سس را داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله دوم: مخلوط کردن گوشت و پیاز

پیاز را پوست بگیرید به همراه جعفری خرد شده داخل غذاساز بریزید تا کاملا یکدست شود اگر غذاساز در اختیار ندارید می توانید پیاز را رنده ریز یا ساطوری ریز کنید و جعفری را نیز با چاقو ریز خرد کنید سپس داخل یک کاسه ریخته و گوشت چرخ کرده را به همراه ۲ قا شق  غذا خوری از سس خنک شده موهامارا بریزید.

مرحله سوم:

در ادامه ادویه ها و دارچین را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس از مواد به اندازه گردو یا کمی بیشتر بردارید و به سیخ چوبی یا فلزی بزنید سپس داخل یک بشقاب قرار دهید و برای ۱ساعت داخل یخچال قرار داده تا خودش را بگیرید.

مرحله چهارم: پخت کباب کفتا

در ادامه داخل یک تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس کباب ها را از یخچال خارج کنید و داخل تابه سرخ کنید و مدام سیخ ها را برگردانید تا کاملا سرخ و طلایی شود سپس به همراه گوجه سرخ شده و برنج میل کنید.

امتیاز کاربران: 4.63 ( 3 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا