طرز تهیه مرغ کونگ پائو

طرز تهیه مرغ کونگ پائو


  • نیم کیلو: مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده در قطعات ۲.۵ سانتی
  • ۲ قاشق: چایخوری روغن کنجد ۳ ق غ پیازچه خرد شده
  • ۲ قاشق: چایخوری سیر خرد شده
  • ¼ قاشق: چایخوری تکه‌های فلفل قرمز
  • ½ قاشق: چایخوری پودر زنجبیل (یا تازه)
  • ۱ پیمانه: آرد ذرت
  • ۲ قاشق: چایخوری سرکه
  • ۲ قاشق: چایخوری سس سویا
  • ⅓ فنجان: بادام زمینی بو داده شده
  • ۴ فنجان: برنج پخته شده، گرم

طرز تهیه مرغ کونگ پائو خوشمزه و لذیذ

مرغ را در یک کاسه کوچک با آرد ذرت خوب مخلوط کنید.

روغن را درون ماهیتابه بریزید و صبر کنید گرم شود. سپس مرغ‌ها را اضافه کنید و ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا خوب سرخ شود.

سپس مرغ را در بیاورید و روغن اضافی اش را بگیرید.

سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را درون ماهیتابه بریزید و حدود ۱۵ ثانیه سرخ کنید و از روی حرارت بردارید.

سرکه، سس سویا و شکر را در کاسه کوچک، خوب هم بزنید. سس و مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و حسابی هم بزنید.

بادام زمینی را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. با پیازچه روی مواد را تزیین کنید و با پلو نوش جان کنید.

امتیاز کاربران: 4.6 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا