طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

مواد لازم برای اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

سینه مرغ:1 عدد

قارچ: 3 عدد

سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری

پنیر مازارلا:2/1 لیوان

گوجه فرنگی بدون پوست:1 عدد

آب:2 قاشق غذا خوری

جعفری: 5 ساقه

آرد سفید:3 قاشق غذا خوری

پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ) مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.

سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم. کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم