طرز تهیه‌مرغ کاچیاتوره‌ ایتالیا

طرز تهیه‌مرغ کاچیاتوره‌ ایتالیا


  • مرغ خرد شده:یک کیلو و نیم
  • کنسرو گوجه فرنگی :800 گرم
  • هویج خرد شده :1 عدد
  •  ساقه کرفس خرد شده:1 عدد
  • پیاز متوسط خرد شده :1 عدد
  • آجعفری تازه ساتوری شده :¼ پیمانه
  • فلفل سیاه :¾ قاشق چایخوری
  • نمک :¼ 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون :¼ پیمانه
  • آرد گندم :¼ پیمانه
  • سرکه قرمز:1/3 پیمانه
  • آویشن تازه :3 ساقه
  • سیر ریز شده:4 حبه
  • برگ بو :3 عدد

سیار آسانی است که، به دلیل پخت آرام همراه با سبزیجات بسیار معطر است. کاچیاتوره در زبان ایتالیایی به معنی شکاری می باشد و منظور از نام گذاری این غذا روش پخت آسان آن است.

غذای ایتالیایی
طرز تهیه مرغ کاچیاتوره

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، تکه های مرغ را ابتدا با نمک و فلفل مزه دار کرده و سپس داخل آرد بغلطانید و سرخ نمایید.

یک عدد پیاز متوسط را در تابه دیگر تفت داده و سرخ کنید، سیر را رنده کرده و با پیاز تفت دهید.

هویج ، کرفس و آویشن را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید و تفت دهید، در همین حین گوجه ها را رنده کرده و بریزید.

بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و مرغ سرخ شده ، سرکه و برگ بو را اضافه نمایید،

خوراک را برای 40 تا 45 دقیقه با شعله کم بپزید تا جا بیافتد ، هر ازگاهی آب آن را چک کنید اگر کم بود کمی اضافه نمایید.

در 5 دقیقه آخر پخت جعفری را افزوده و برگ بو ها را از خوراک بیرون آورید، خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان یا برنج میل کنید.

امتیاز کاربران: 4.5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا