طرز تهیهمرغ کاچیاتوره ایتالیا

طرز تهیهمرغ کاچیاتوره ایتالیا
سیار آسانی است که، به دلیل پخت آرام همراه با سبزیجات بسیار معطر است. کاچیاتوره در زبان ایتالیایی به معنی شکاری می باشد و منظور از نام گذاری این غذا روش پخت آسان آن است.
غذای ایتالیایی
طرز تهیه مرغ کاچیاتوره
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، تکه های مرغ را ابتدا با نمک و فلفل مزه دار کرده و سپس داخل آرد بغلطانید و سرخ نمایید.
یک عدد پیاز متوسط را در تابه دیگر تفت داده و سرخ کنید، سیر را رنده کرده و با پیاز تفت دهید.
هویج ، کرفس و آویشن را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید و تفت دهید، در همین حین گوجه ها را رنده کرده و بریزید.
بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و مرغ سرخ شده ، سرکه و برگ بو را اضافه نمایید،
خوراک را برای 40 تا 45 دقیقه با شعله کم بپزید تا جا بیافتد ، هر ازگاهی آب آن را چک کنید اگر کم بود کمی اضافه نمایید.
در 5 دقیقه آخر پخت جعفری را افزوده و برگ بو ها را از خوراک بیرون آورید، خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان یا برنج میل کنید.