موضوعات داغ

طرز تهیه گریل چیکن پنه ایتالیا

طرز تهیه گریل چیکن پنه ایتالیا

مواد مورد نیاز


  • پاستا (مدادی شکل (پنه))
  • جعفری (ساطوری شده)
  • زعفران آب کرده (اختیاری)
  • رب گوجه ‌فرنگی: به مقدار لازم
  • ریحان: 3قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • پنیر چدار ۴ ورقه: 1بسته  
  • سینه مرغ: 2 عدد 
  • سیر: 2 حبه 

امروز هم با دستور پخت یک غذای ایتالیایی دیگر خدمت شما دوستان رسیده ام، .همانطور که می دانید ایتالیا به پخت پاستا شهرت دارد و برای پخت پاستا از روش های مختلفی استفاده می کنند غذای امروز هم نوعی پاستا است فقط دوستان باید به این نکته توجه کنند این غذا از جمله غذاهای است که بعد از بلافاصله بعد از پخت باید به صورت گرم مصرف شود.

مرحله اول تهیه گریل چیکن پنه ایتالیایی:

در این مرحله ابتدا استخوان را از سینه های مرغ جدا کرده و سینه های مرغ را به صورت ورقه برش بزنید ورقه های سینه های مرغ را خوب بکوبید و مقداری نمک و فلفل سیاه به دو طرف آن ها بپاشید، تابه نسوز یا تفلون مناسبی را انتخاب کرده و درون تابه مقداری کمی روغن بریزید.

تابه را بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید کمی صبر کنید تا روغن درون تابه گرم شود سپس سینه های مرغ را درون تابه ریخته و درب تابه را بگذارید تا سینه های مرغ به آرامی پخته شوند بعد از حدود پنج الی ده دقیقه درب تابه را برداشته و سینه های مرغ را درون تابه برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز کاملا پخته شود سپس دوباره درب تابه را بگذارید.

مرحله دوم تهیه:

برای پخت پاستاها قابلمه ی مناسبی را انتخاب کرده نصف قابلمه را پر از آب کنید و قابلمه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید تا آب درون آن بجوش بیاید برای این که آب درون قابلمه زودتر بجوش بیاید درب قابلمه را بگذارید بعد از جوش آمدن آب درون قابلمه مقداری نمک و فلفل به همراه حدود یک قاشق غذا خوری روغن درون آب جوش بریزید.

سپس پاستا ها را نیز به آرامی درون قابلمه ریخته و با کفگیر و به آرامی پاستاها را درون آب هم بزنید تا بر روی هم قرار نگیرند و به هم نچسبند حدود ده الی پانزده دقیقه پاستا باید درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود بعد از این مدت قابلمه را از روی شعله برداشته و محتویات ان را درون آبکشی خالی کنید بر روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند.

مرحله سوم تهیه:

در این مرحله سس غذا را تهیه کنید برای این کار ابتدا جعفری و ریحان خود را پاک کرده و بشویید و با چاقو تا آن جا که می توانید آن ها را خرد کنید سیرها را نیز پوست گرفته و بشویید و رنده کنید، تابه نسوز و یا تفلون مناسبی را انتخاب کنید درون تابه مقدار کمی روغن بریزید تابه را بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید.

کمی صبر کنید تا روغن درون تابه گرم شود سپس سیر رنده شده را درون تابه ریخته و به همراه روعن کمی سرخ کنید.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و همراه سیر درون تابه کمی تفت دهید تا رنگ آن کمی پر رنگ تر شود و در ادامه نصف لیوان آب درون تابه بریزید وقتی سس شما به جوش امد.

پنیر چدار به همراه جعفری و ریحان خرد شده را نیز به سس خود اضافه کرده و همراه بقیه مواد ترکیب کنید اجازه دهید تا سس شما کاملا غلیظ شود سپس پاستاهای را که از قبل اماده کرده اید درون سس ریخته و با سس کاملا مخلوط کردهو تفت دهید با این کار پاستای شما هم کاملا با سس کاملا مخلوط شده و هم دوباره گرم می شود.

بعد از این که پاستا با سس کاملا با سس مخلوط شد تابه را از روی شعله برداشته و پاستای خود را درون طرف مناسبی بریزید سینه های مرغ را از درون تابه بیرون آورده و با چاقو به صورت عمودی برش زده و بر روی پاستای خود قرار دهید و دانتها مقدار کمی روغن زیتون بر روی غذای خود بریزید.

در این مرحله گریل چیکن پنه ایتالیایی شما کاملا آماده است می توانید آن را سرو کرده و میل کنید،

امتیاز کاربران: 4.82 ( 3 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا