طرز تهیه خورش شش انداز گیلان

طرز تهیه خورش شش انداز


  • بادمجان قلمی ۵ عدد متوسط
  • رب انار (ترشیش به ذائقه خودتون) ۱ قاشق غذاخوری
  • گردوی آسیاب شده ۳۰۰ گرم
  • پیاز پیاز ۱ عدد متوسط
  • رب آلوچه (قابل حذف) ۱ قاشق مرباخوری
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، گلپر به میزان لازم
  • آب سرد به میزان لازم

خورش شش انداز
طرز تهیه خورش شش انداز :
بادمجانها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد می کنیم و نمک میزنیم و کنار میزاریم.
مغز گردو رو درون قابلمه کمی تفت میدیم تا روغنش در بیاد (مثل فسنجان) بعد رب انار و رب آلوچه و رب گوچه فرنگی و نمک و فلفل رو بهش اضافه می کنم و کمی تفت میدیم
سپس ۲ لیوان آب سرد بهش اضافه می کنیم و با شعله کم میزاریم تا کم کم خورشتمون روغن پس بده (اگه میبینین روغن کم پس داده چند تکه یخ بهش اضافه کنین)

طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی

پیازهای خلالی شده و بادمجانها رو بصورت جداگانه داخل روغن سرخ می کنیم هنگام سرخ کردن کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهشون میزنیم

نکته:

و بعد که گردومون کاملا روغن پس داد پیاز و بادمجان سرخ شده رو بهش اضافه می کنیم و یه کم گلپر بهش میزنیم و شعله رو کم می کنیم و میزاریم تا خورشتمون کاملا جا بیفته.

و در آخر به همراه برنج نوش جان کنید.

طعم این خورش شبیه خورش فسنجان است.

امتیاز کاربران: 4.65 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا