طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی

مواد مورد نیاز


  • نمک، فلفل، ادویه‌جات و زعفران دم کشیده: به میزان لازم
  • گوشت سردست یا گردن: ۲۵۰ گرم
  • نعناع داغ: یک‌چهارم پیمانه
  • پیاز سرخ‌شده: به مقدار لازم
  • بادمجان سرخ‌شده: ۱/۵ کیلو
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • کشک: ۲۵۰ گرم
  • برنج: یک پیمانه

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی:

برنج را ۲ – ۳ ساعت قبل می‌گذاریم بپزد. برای هر ۱ پیمانه برنج ۷ پیمانه آب در نظر می‌گیریم. (بعضی‌ها حلیم بادمجان را با عدس یا لوبیا سفید درست می‌کنند اما رنگ حلیم بادمجان با عدس تیره می‌شود و با لوبیا هم طعم چندان خوبی نخواهد داشت اما با برنج هم خوشمزه‌تر است هم رنگ خوبی دارد) برنج باید آن‌قدر بپزد تا آبش کشیده شده و غلیظ شود و برنج کاملاً له شود مثل شله زرد.

فوت‌وفن: یادتون باشه وقتی برنج را می‌گذاریم بپزد از وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد تا وقتی کامل پخته نشده هم نمی‌زنیم چون اگر در این موقع قاشق داخل ظرف کنیم و هم بزنیم برنج ته می‌گیرد و مجبوریم مدام هم بزنیم.

گوشت را با پیاز و ادویه‌جات می‌گذاریم پخته شود زمانی که پخته شد آخر سر نمک اضافه می‌کنیم. گوشت میتونه کمی چربی داشته باشد!

بادمجان را پوست کنده ورقه و کمی سرخ می‌کنیم.

نکته: چون بادمجان روغن زیادی به خود می‌گیرد برای سالم‌تر بودن غذا می‌توانیم نیمی از بادمجان‌ها را در روغن سرخ کرده و نیمی دیگر را مقدار کمی روغن بمالیم و در فر سرخ کنیم تا غذای سالم‌تری داشته باشیم.

بعد از سرخ کردن با یک لیوان آب می‌گذاریم بپزد و سپس با گوشت‌کوب یا میکسر یا هر وسیله دیگه ای له می‌کنیم تا حالت کش‌دار پیدا کنند نیاز نیست مواد شل شود فقط حالت کش‌دار پیدا کند کافی است

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.8 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا