طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی

طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی
مواد مورد نیاز
طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی:
برنج را ۲ – ۳ ساعت قبل میگذاریم بپزد. برای هر ۱ پیمانه برنج ۷ پیمانه آب در نظر میگیریم. (بعضیها حلیم بادمجان را با عدس یا لوبیا سفید درست میکنند اما رنگ حلیم بادمجان با عدس تیره میشود و با لوبیا هم طعم چندان خوبی نخواهد داشت اما با برنج هم خوشمزهتر است هم رنگ خوبی دارد) برنج باید آنقدر بپزد تا آبش کشیده شده و غلیظ شود و برنج کاملاً له شود مثل شله زرد.
فوتوفن: یادتون باشه وقتی برنج را میگذاریم بپزد از وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد تا وقتی کامل پخته نشده هم نمیزنیم چون اگر در این موقع قاشق داخل ظرف کنیم و هم بزنیم برنج ته میگیرد و مجبوریم مدام هم بزنیم.
گوشت را با پیاز و ادویهجات میگذاریم پخته شود زمانی که پخته شد آخر سر نمک اضافه میکنیم. گوشت میتونه کمی چربی داشته باشد!
بادمجان را پوست کنده ورقه و کمی سرخ میکنیم.
نکته: چون بادمجان روغن زیادی به خود میگیرد برای سالمتر بودن غذا میتوانیم نیمی از بادمجانها را در روغن سرخ کرده و نیمی دیگر را مقدار کمی روغن بمالیم و در فر سرخ کنیم تا غذای سالمتری داشته باشیم.
بعد از سرخ کردن با یک لیوان آب میگذاریم بپزد و سپس با گوشتکوب یا میکسر یا هر وسیله دیگه ای له میکنیم تا حالت کشدار پیدا کنند نیاز نیست مواد شل شود فقط حالت کشدار پیدا کند کافی است