مواد لازم برای قرابیه یونانی
کره ذوب شده: ۵۰۰ گرم
بادام: ۴۰۰ گرم
شکر: ۱/۲ پیمانه
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
آرد: ۴۸۰ گرم
پودر شکر: ۳۷۵ گرمطرز تهیه قرابیه یونانی:
مرحله اول:

بادام ها را در ظرفی بریزید و در فر قرار دهید، به مدت ۶ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد، بگذارید تا طلایی شود، مراقب باشید که بادام ها نسوزند چون مزه شان تغییر می کند.

مرحله دوم:

فر را در درجه حرارت ۳۰۰ فارنهایت یا ۱۵۰ سانتی گراد پیش گرم کنید، بادام ها را در غذا ساز بریزید تا خرد و ریز شوند، یا اگر غذا ساز ندارید، بادام ها را در کیسه ای پلاستیکی بریزید و آن ها را با گوشت کوب، وردنه یا پشت یک قاشق، بکوبید تا خوب ریز شوند.

مرحله سوم:

کره، زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید، بادام و دارچین را اضافه کنید، سپس یک پیمانه آرد بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم:

وقتی خمیر به دست آمد، اگر خیلی چسبناک بود می توانید به آن آرد اضافه کنید، اما اگر خیلی سفت شده بود باید کمی آب به آن بیفزایید، سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید، برای یک الی دو دقیقه خوب ورز دهید.

مرحله پنجم:

با دست یک تکه از خمیر بردارید و آن را به شکل توپ گرد، یا هلالی شکل و یا به هر شکل دلخواهی درآورید.

مرحله ششم:

به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرابیه ها را در فر قرار دهید تا بپزند، مواظب باشید که نسوزند.

مرحله هفتم:

شیرینی ها را از فر خارج کنید و در بشقابی قرار دهید، پودر قند را الک کنید و روی شیرینی ها بپاشید تا رویشان را کاملا بپوشاند، یا پودر قند را در ظرفی بریزید و شیرینی ها را در آن بغلتانید.

نکات کلیدی تهیه قرابیه یونانی:

اگر کوبیدن و ریز کردن بادام و با خرد کردن آن در غذا ساز برایتان کار دشواری است می توانیدپودر بادام را به صورت آماده خریداری کنید.

قرابیه ها عموما می توانند هلالی شکل و یا گرد باشند، در انتخاب این که شیرینی شما به چه شکلی باشد، دستتان باز است و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد، البته شیرینی های هلالی شکل زیبایی منحصر به فردی دارند، اگر شما هم از شیرینی های هلالی خوشتان می آید.