طرز تهیه پلو یونانی

طرز تهیه پلو یونانی


  • زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
  • ـ نمک فلفل زردچوبه مقدار کافی
  • ـنخود فرنگی نصف پیمانه
  • ـ روغن مایع مقدار کافی
  • ـ سینه مرغ ۴۰۰ گرم
  • ـ‌ فلفل دلمه ۱ عدد
  • ـذرت ۱ پیمانه
  • قارچ ۱ پیمانه
  • برنج ۴ پیمانه
  • هویچ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد

طرز تهیه پلو یونانی

مرحله اول تهیه پلو یونانی:

ابتدا و در شروع تهیه این غذا یک عدد پیاز را با اب می شوریم و با چاقو ان را پوست می کنیم. سپس ان را با چاقو به صورت ریز و نگینی و یا خلالی خرد می کنیم. داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده و نگینی را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و کم حجم شود.

مرحله دوم:

سپس در این مرحله سراغ سینه مرغ می رویم و ان را با اب خوب می شوریم و ابکش می کنیم و وقتی اب ان ریخت با چاقو روی تخته اشپزخانه ان را به صورت ریز خرد و تکه ای می کنیم. سپس گوشت مرغ خرد شده را به تابه پیاز داغها اضافه می کنیم و مرغ را در تابه کمی تفت می دهیم تا رنگ ان تغییر کند.

مرحله سوم:

سپس در این مرحله ۱ پیمانه قارچ را با اب می شوریم و با چاقو ان را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و قارچ را ابتدا در روغن جداگانه تفت می دهیم تا اب ان کشیده شود و سپس ان را به تابه پیازداغ و مرغ اضافه می کنیم .سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار لازم و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده را به تابه اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم:

سپس در این مرحله یک عدد هویچ را با اب می شوریم و ان را ابپز می کنیم و سپس ان را با چاقو نگینی خرد می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و با انها مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم:

سپس در این مرحله برنج را که از شب قبل در اب نمک خیس کرده بودیم را داخل یک قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و زیر گاز را روشن و زیاد می کنیم و وقتی اب جوش امد داخل اب در حال جوش ۱ پیمانه ذرت و نصف پیمانه نخود فرنگی و ۱ عدد فلفل دلمه خرد شده می ریزیم سپس وقتی زمان ابکش کردن برنج شد، ان را ابکش می کنیم.

مرحله ششم:

سپس در این مرحله داخل یک قابلمه روغن مایع می ریزیم و از برنج ابکش شده کمی کف قابلمه می ریزیم و روی برنج از مخلوط مرغ و قارچ و هویچ می ریزیم سپس روی ان مجددا برنج و روی برنج مرغ و قارچ و هویچ می ریزیم و این کار را انجام می دهیم تا مواد ما تمام شوند. حالا در قابلمه را می بندیم و برنج را دم می کنیم.( در صورت تمایل برای ته دیگ می توان از نان یا سیب زمینی ورقه ای استفاده کرد و یا بدون ان و فقط برنج ریخت).

سپس در این مرحله وقتی برنج دم کشید ان را در یک ظرف مناسب می ریزیم و برای ناهار همراه با سالاد شیرازی و سبزی خوردن می خوریم.

امتیاز کاربران: 4.7 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا