طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

مواد مورد نیاز


  • سینه مرغ یا ران بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
  • پودر اورگانو: یک دوم قاشق سوپ خوری
  • آب لیموی تازه: ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
  • آویشن: یک قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پودر جعفری: ۲ قاشق سوپ خوری
  • سیخ چوبی: به میزان لازم
  • سیر: یک یا دو حبه
  • روش تهیه:

  • تفاوت کباب یونانی با سایر کباب مربوط به موادی است که برای طعم دار کردن به کار می برد. بیشتر این مواد در دسته سبزی های معطر قرار دارد. شما می توانید برای مزه دار کردن علاوه بر مواد ذکر شده، از پونه نیز استفاده کنید. نکته اصلی در طرز تهیه کباب یونانی این است.
  • که گوشت این کباب باید به خوبی مزه دار شده باشد. البته این اصل مختص این نوع کباب نیست و شامل همه ی کباب ها می شود.
    در پخت کباب یونانی می توانید به جای مرغ از گوشت راسته گوسفند نیز استفاده کنید.
  • برای شروع طرز تهیه کباب یونانی

  • سینه مرغ یا ران خود را آماده می کنید. و آن را به قطعات ۲ تا ۲.۵ سانتی متری خرد کنید. سیر را رنده کنید و در کاسه بریزید.
  • در ادامه سیر را با گوشت مرغ کاملاً آغشته کنید. کوچک کردن قطعات گوشت به پخت بهتر و سریعتر کباب کمک می کند. در مرحله بعدی آویشن، آبلیموی تازه، پودر اورگانو، پودر جعفری را به گوشت مرغ و سیر اضافه کنید.
    در نهایت بعد از هم زدن مواد داخل کاسه با یکدیگر، زیتون و نمک و فلفل سیاه را به مجموع مواد اضافه کنید.
  • حالا بار دیگر همه ی مواد را به مدت ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید.
  • این مخلوط را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در کناری قرار دهید تا طعم مواد داخل کاسه به خورد گوشت رود. آن گاه در هر سیخ چوبی می توانید ۳ تا ۴ گوشت قرار دهید و آن ها را بپزید.
    برای تهیه کباب نیز می توانید از وسایل و روش های مختلفی استفاده کنید. برای این کار می توانید از کباب پز برقی یا کباب روی آتش استفاده کنید.
  • معمولاً هر سیخ بعد از ۸ الی ۱۰ دقیقه پخته می شود. البته این یک زمان تقریبی است و برای همه روش ها جواب نخواهد داد.
    در صورت تمایل می توانید گوشت های طعم دار را در تابه قرار دهید و با کمی روغن آن را سرخ کنید. این مسئله کمک می کند تا گوشت شما حالت کباب شده داشته باشد. برای پخت هر طرف گوشت ۵ الی ۶ دقیقه زمان لازم هست. و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ ها می پاشیم. بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرارمی دهیم و کمی کره روی کباب ها می گذاریم.
  • امتیاز کاربران: 4.58 ( 2 رای)
    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا