طرز تهیه خوراک گولاش Goulash (مجارستان)

طرز تهیه خوراک گولاش

مواد مورد نیاز


  • خامه ساده: 2 قاشق غذا خوری در صورت تمایل
  • گوشت گوسفند: نیم کیلو بدون استخوان و چربی
  • پاپریکا یا فلفل فرمز غیر تند: یک قاشق چایخوری  
  • روغن مایع : به مقدار لازم
  • نمک، فلفل: به میزان لازم
  • فلفل دلمه سبز: یک عدد
  • گوجه فرنگی: 250گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2قاشق غذا خوری 
  • برگ بو: یک برگ
  • سیب زمینی: 2عدد
  • چاشنی؛ سرکه یک قاشق غذا خوری 
  • پیاز: دو عدد
  • سیر: دو حبه

طرز تهیه غذاهای خارجی

طرز تهیه خوراک گولاش Goulash (مجارستان)

ابتدا گوشت را خرد کرده و استخوان و چربی آن را جدا کنید، سپس پیاز و سیر را خرد نمایید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس سیر را افزوده و گوشت را هم بریزید و تفت دهید.

در ادامه نمک و فلفل را اندازه کرده و برگ بو را اضافه نمایید، مقداری آب بریزید و اجازه دهید گوشت برای یک ساعت بپزد.

در این میان سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.

در ادامه فلفل دلمه ای را خرد کرده و با سیب زمینی سرخ کنید.

گوجه ها را هم خرد کرده و داخل تابه بریزید و تفت دهید.

سرکه ، پاپریکا و رب را افزوده و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.

در میانه پخت گوشت، مخلوط سیب زمینی را افزوده و اجازه دهید همه مواد با هم بپزد.

زمانی که خوراک پخت و جا افتاد از روی شعله بردارید و برگ بو را از داخل آن خارج نمایید.

خوراک گولاش را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل چند قاشق خامه روی آن بریزید و میل کنید.

امتیاز کاربران: 4.6 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا