طرز تهیه خورشت ماهی

طرز تهیه خورشت ماهی


  • زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • شوید خشک : 3 قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری و فلفل قرمز : به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن : به مقدار کافی
  • لیمو ترش : 1 عدد
  • پیاز : 2 عدد متوسط
  • ماهی : 250 گرم
  • سیر : 4 حبه

طرز تهیه خورشت ماهی

 اولین مرحله

پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن داخل یک ماهیتابه یا قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید و پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.

پس از آن باید سیرها را هم رنده کرده و به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید و آنها را تفت دهید به حدی که عطر سیر بلند شود.

سپس کمی زردچوبه و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید و حدود 2 دقیقه دیگر هم مواد را تفت دهید تا خوب طعم آنها ترکیب شود. سپس رب گوجه فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کرده و آنها را تفت دهید.

بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی نوبت اضافه کردن ادویه کاری و فلفل قرمز می باشد و باید یک دقیقه دیگر هم مواد را تفت دهید تا طعم ادویه ها به خورد محتویات داخل قابلمه برود.

پس از آن باید تکه‌های ماهی را که تمیز کرده‌اید به قابلمه اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید و پس از آن سه پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید طوری که آب حدود یک بند انگشت از ماهی ها بالاتر باشد و در قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد.

برای تهیه خورشت ماهی پیشنهاد می کنیم که از ماهی های جنوب استفاده کنید.

چون بافت متراکم تری دارند و وقتی که خورشت ماهی می پزد ماهی ها له نمی شوند و به جای رب گوجه فرنگی می توانید از رب خرما برای تهیه خورشت ماهی استفاده کنید.

وقتی که آب اضافی کشیده شد کمی آب لیمو ترش با نمک به خورش خود اضافه کنید و پس از یک دقیقه روی شعله گاز بردارید و در ظرف دلخواه سرو کنید. این خورش را می‌توانید در کنار انواع برنج ساده و کته میل کنید.

امتیاز کاربران: 4.55 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا