طرز تهیه حلیم بادمجان:

 بادمجان: ۱کیلو

عدس: ۱ پیمانه

پیاز سرخ کرده: ۱ پیمانه

کشک زعفرانی: ۱ یمانه

گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم

 سیر سرخ کرده الی ۲: قاشق غذا خوری

زعفران ایرانی: ۱/۲ پیمانه

نعناع داغ یک چهارم پیمانه

 سیر تازه: ۲حبه

نمک، فلفل، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن به میزان لازم

گردوبرای تزیین مقداری

طرز تهیه: حلیم بادمجان

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده و قطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید، بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود. و طبع غذا گرم شود، بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ می کنیم.

کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه می کنیم تا کشک زعفرانی شود.

حلیم بادمجان با گردو:

نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.

همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت می دهیم و می گذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد.

کوبیدن گوشت ها و بادمجان برای مرحله آخر حلیم بادمجان.

بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی می کوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست، مخلوط آماده شده را در ظرفی می کشیم و با پودر گردو، نعناع داغ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین می کنیم.

نکات: تکمیلی در مورد حلیم بادمجان

حلیم بادمجان جزو غذای محلی – اصفهان می باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا  ۳۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت می باشد.

حلیم بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.