طرز تهیه “گراتن بادمجان” و مرغ 

مواد لازم گراتن بادمجان و مرغ

بادمجان: یک و نیم کیلو
مرغ : 1 ران ونصفه سینه
آرد : 3 قاشق غذاخوری
شیر: 3 لیوان
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
کره : 50گرم
خامه: در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری
گراتن بادمجان

طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ

ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و کمی نمک و فلفل تفت داده و یک لیوان آب بریزید و بگذارید بپزد.

در این فاصله بادمجان ها را حلقه ای خرد کرده و کمی نمک بپاشید و کنار بگذارید، این کار تلخی بادمجان ها را می گیرد.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، بادمجان ها را شسته و آن ها را خوب خشک کنید. سپس داخل تابه سرخ نمایید.

در این میان شیر و آرد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و مخلوط نمایید، سپس روی حرارت قرار داده و اجازه دهید بجوشد.

زمانی که مخلوط آرد و شیر جوشید،نمک و فلفل را افزوده و کره و خامه را به تدریج بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

کف قالب را با مقداری از سس بپوشانید و روی آن بادمجان سرخ شده بچینید.

مرغ پخته شده را خرد کرده و نیمی از آن را روی بادمجان ها بریزید، حالا مقداری از سس سفید را افزوده و لایه از بادمجان ها را قرار دهید.

لایه ها را به همین ترتیب پر کرده و در آخر پنیر را بپاشید، قالب را برای نیم ساعت در فر قرار دهید.

زمانی که سطح پنیر طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن گراتن بادمجان را برش زده و سرو نمایید.