طرز تهیه سیب زمینی دوشس

طرز تهیه سیب زمینی دوشس


  • سیب زمینی: 500 گرم
  • پنیر پارمزان: 60 گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • جوز هندی مقداری
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • کره: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

سیب زمینی دوشس یک غذای جانبی به حساب می آید یعنی شما می توانید برای زیباتر کردن و کامل کردن سفره تان در کنار غذاهای اصلی گوشتی از آن استفاده نمایید، همچنین این گل های خوشمزه را می توانید به عنوان میان وعده یا عصرانه هم میل کنید.

سیب زمینی دوشس پس از پخت، پوسته ایی سبک دارد و درون آن بسیار نرم است، زیبایی و لطافت در ظاهر و طعم آن کاملا مشخص است و خیلی سریع و آسان آماده می شود، مراحل تهیه آن شامل ترکیب کردن و طبخ در فر می شود. ریشه این غذای جانبی به کشور فرانسه می رسد، و مورد علاقه همه افراد خانواده اعم از پیر و جوان خواهد بود. پس برای تهیه این مکمل غذایی یا پیش غذا خوشمزه بی معطلی دست به کار شوید:

مرحله اول تهیه:

برای تهیه این پیش غذا، ابتدا 500 گرم (نیم کیلوگرم) سیب زمینی را با آب سرد شستشو دهید تا خاک و گل آن شسته شود.(از سیب زمینی های متوسط یا کوچک با پوست سالم و بافتی سفت استفاده نمایید)

سیب زمینی های شسته و تمیز شده را به همراه پوست داخل یک قابلمه قرار دهید و روی آن آب اضافه کنید به طوری که آب به اندازه یک بند انگشت روی سیب زمینی ها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها به مدت تقریبا 1 ساعت بپزند و کاملا نرم و آب پز شوند. (می توانید کمی نمک به آب درون قابلمه اضافه کنید).

مرحله دوم تهیه:

سیب زمینی های در حال پخت را با چنگال امتحان کنید، اگر بافت آن ها کاملا نرم شده بود، گاز را خاموش کنید.

قابلمه را بردارید و محتویات آن را داخل یک آبکش بریزید سپس سیب زمینی های آب پز شده را زیر آب سرد بگیرید، این کار باعث می شود تا پوسته سیب زمینی ها راحت تر جدا شده و کمی خنک شوند. پوست همه سیب زمینی ها را جدا کنید، آن ها را به تکه های کوچک تری خرد کنید.

مرحله سوم تهیه :

از یک مخلوط کن یا بلندر استفاده کنید، اگر هیچ یک از این وسیله ها را ندارید می توانید این کار را با چنگال یا گوشتکوب انجام دهید و بافت سیب زمینی ها را کاملا له و نرم کنید تا به حالت خمیری نرم و یک دست در بیاید.

مرحله چهارم تهیه:

حالا باید 2 عدد زرده تخم مرغ، 60 گرم پنیر پارمزان رنده شده را به سیب زمینی پوره شده بی افزایید و با همزن مفتولی یا همان بلندر همه مواد را با هم مخلوط نمایید تا مایه خمیری ما آماده شود. (فقط و فقط از زرده دو عدد تخم مرغ استفاده کنید و سفیده ها را اضافه نکنید چون طعم و مزه این غذا را عوض می کنند و به نتیجه مطلوب نمی رسید)

در آخر مقداری نمک و فلفل و جوز هندی به مایه خمیر سیب زمینی اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه بزنید تا خمیر سیب زمینی ما یکدست شود. (می توانید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید تا رنگ آن زرد و خوش رنگ شود)

مرحله پنجم تهیه :

برای پخت این مایه خمیری سیب زمینی، باید از قیف و ماسوره و فر استفاده کنید. مایه را داخل قیف بریزید و از یک ماسوره درشت استفاده کنید، ما در این جا می خواهیم خمیر را به شکل گل هایی زیبا ماسوره بزنیم شما می توانید به هر شکلی که دوست دارید این کار را انجام دهید. داخل یک سینی فر کاغذ روغنی بی اندازید و کاغذ را با کره چرب کنید، سپس به صورت ردیفی، با فاصله و منظم از مایه خمیری به شکل گل ماسوره بزنید.

مرحله ششم تهیه :
فری را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید، سینی را در طبقه وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید تا روی گل های سیب زمینی طلایی رنگ شود، بعد از این مدت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا گل ها خنک شوند سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و داخل یک بشقاب مناسب بچینید و سرو کنید. نوش جان

امتیاز کاربران: 4.68 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا