طرز تهیه سوپ ترشک

طرز تهیه سوپ ترشک
سوپ ترشک یکی از سوپهای سنتی اگراین است اما بهطور کلی در اروپا شرقی به وفور طبخ میشود و طرفداران زیادی دارد. این سوپ مخصوص فصول سرد است اما به دلیل طعمش میتوانید آن را بهعنوان یک پیشغذای سبک در هر وعدهای آماده کنید.
ترشک گیاهیست که میتوان آن را منبع غنی ویتامین ث دانست، پس در پاییز و زمستان از آن غافل نشوید، از دیگر خواص آن میتوان به رفع آلرژیهای فصلی، کمک به گوارش بهتر، سلامت مو و ناخن و غیره اشاره کرد.
این سوپ در زمانی کوتاه آماده میشود و با داشتن عصاره گوشت یا سبزی، به بازیابی انرژی کمک میکند.
مواد مورد نیاز
طرز تهیه سوپ ترشک
مرحله اول
یک تابه را روی حرارت قرار دهید، سپس کره را در آن بریزد تا کاملا ذوب شود، در ادامه سیر، پیاز و تخم رازیانه را اضافه کنید و تفت دهید، به مدت هفت دقیقه اجازه دهید تا روی شلعه بمانند که نرم شوند.
مرحله دوم
عصاره سبزیجات یا مرغ را به همراه تکههای سیب زمینی و برگ بو داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا بهجوش بیاید. برای اینکار ۱۵ دقیقه زمان لازم است.
مرحله سوم
اسفناج و ترشک را به آن اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر زمان دهید تا آنها هم بجوشند.
سه چهارم شوید و جعفری تازه را به آبجوش اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی، قابلمه را از روی شعله بردارید.
مرحله چهارم
سوپ ترشک را با اضافه کردن نمک، فلفل و مقداری آبلیمو تازه مزهدار کنید، سوپ را به ظرف سرو منتقل کرده و روی آن را با تخم مرغ پخته، خامه ترش و سبزیجات باقیمانده تزئین و سپس نوشجان کنید.
چند نکته
اگر گیاه تازه ترشک را پیدا نکردید میتوانید از بستههای خشک آن استفاده کنید.
اضافه کردن خامه ترش به این سوپ اختیاریست اما برای بهتر شدن طعم غذا بهتر است که استفاده کنید.
برای خوشمزه شدن سوپ میتوانید از تره فرنگی هم استفاده کنید.