طرز تهیه “خورش داود پاشا

طرز تهیه “خورش داود پاشا

مواد مورد نیاز


  • پودر نعنا خشک: 1 قاشق سوپخوری
  • رب انار ملس: 2 قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده: 1 کیلو
  • پیاز رنده شده: 2 عدد
  • آب:1 لیوان
  • کره: مقداری

طرز تهیه خورش داوود پاشا

ابتدا گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی بریزید و با یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل و دارچین مخلوط نموده و خوب ورز دهید.

دست خود را مرطوب نموده و مایه گوشت را به شکل توپ هایی به اندازه گردو درآورده و در یک بشقاب بچینید.

سپس روی آن را با لایه ای از سلفون بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

در این میان یک عدد پیاز را رنده کرده و با مقداری کره تفت دهید تا کمی سرخ شود، سپس کوفته قلقلی ها را افزوده و به همراه پیاز سرخ نمایید.

در ادامه پودر نعنا را افزوده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود، حالا رب انار را افزوده و یک لیوان آب بریزید و مواد را به آرامی زیر و رو کنید تا سس به خورد گوشت برود.

بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کرده و اجازه دهید برای نیم ساعت روی حرارت بماند تا گوشت بپزد و سس غلیظ گردد.

بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت تمایل با چند برگ ریحان یا گشنیز تزیین کرده و با برنج سرو کنید.

نکات:
خورش داود پاشا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد.

امتیاز کاربران: 3.23 ( 5 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا