طرز تهیه شیرینی چوروس

مواد لازم:

کره: ۴قاشق چای خوری

آرد: ۲ لیوان

تخم مرغ: ۳ عدد

شکر:۱/۲ لیوان

نمک:۱/۴قاشق چای خوری

پودر دارچین:۱ قاشق چای خوری

وانیل:۱/۲ قاشق چای خوری

آب:۱ لیوان

طرز تهیه و دستور پخت:

شیرینی چوروس را می توانید به همراه خامه، شکلات صبحانه، مربا، عسل و یا به تنهایی و یا با هر چیز دیگری که دوست داشتید سرو کرده و میل کنید ولی در اسپانیا این شیرینی را به همره سس شکلاتی سرو می کنند، برای تهیه سس شکلاتی کافی است مقداری شکلات را خرد کرده و درون کاسه ی شیشه ای بربزید و بر روی بخار کتری یا سماور گرفته تا شکلات ذوب شود سپس با مقداری خامه به شکلات ذوب شده اضافه کرده و با یکدیگر خوب مخلوط کنید به این ترتیب سس شکلاتی شما آماده است. همچنین شما از شیرینی چوروس به عنوان افطاری و یا یک میان وعده ی خوشمزه نیز استفاده کنید.

مرحله اول تهیه:

برای تهیه شیرینی چوروس درون قابلمه ی مناسبی آب، کره، وانیل و یک قاشق غذا خوری از شکر را بریزید، قابلمه را بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید آب درون آن به جوش بیاید سپس به آرامی آرد را اضافه کرده و همراه بقیه مواد ترکیب کنید بعد از اضافه کردن آرد مواد خود را بر روی شعله مرتب هم بزنید تا آرد درون آن گلوله گلوله نشود و خمیرتان کاملا یکدست شود این کار را تا زمانی ادامه دهید تا خمیر شما سفت شود به طوری که به راحتی بتوان آن را با قاشق در وسط قابلمه جمع کرد.

وقتی خمیر شما به این حالت رسید قابلمه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید خمیر شما کاملا سرد شود سپس تخم مرغ ها را تک تک بر روی خمیر شکسته و با قاشق خمیر خود را با تخم مرغ ها ترکیب کنید تا تخم مرغ ها کاملا با خمیر مخلوط شده و در انتها خمیر لطیفی بدست بیاید. برای این کار هر بار که تخم مرغی را بر روی خمیر می شکنید ابتدا آن را کاملا با خمیر مخلوط کرده سپس به سراغ تخم مرغ بعدی بروید.

مرحله دوم تهیه :

سرخ کردن شیرینی چوروس همانند بامیه می باشد و برای سرخ کردن شیرینی چوروس باید شیرینی ها در هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند بنابراین برای این کار شیر جوش  یا تابه ی مناسبی را انتخاب کرده و به اندازه ی کافی درون آن روغن بریزید تابه را بر روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید اجازه دهید تا روغن درون تابه کاملا داغ شود.

خمیر شیرینی چوروس را درون قیف ماسوره دار بریزید نوک قیف را به سطح روغن درون تابه نزدیک کرده و با کمی قیف را فشار دهید تا خمیر از آن خارج شود به اندازه ی ده سانت که خمیر از قیف خارج شد انتهای خمیر را با قیچی ببرید تا خمیر درون روغن قرار بگیرد به همین ترتیب بقیه چوروس های خود را درست کرده و درون تابه قرار دهید تا سرخ شوند.

با استفاده از یک قاشق کمی چوروس ها را درون روغن جابجا کنید تا همه ی سطوح آن ها سرخ و طلایی شوند بعد از این که چوروس ها سرخ شدند آن ها را از داخل تابه بیرون اورده و بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

مرحله سوم تهیه :

درون ظرفی شکر و داچین را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید و چوروس ها را که سرخ کرده اید تک تک درون ظرف شکر و دارچین قرار داده و بغلتانید تا تمامی سطح آن ها به شکر و دارچین آغشته شود.

در این مرحله شیرینی چوروس شما کاملا آماده است می توانید آن ها را درون ظرف مناسبی چینید و به همراه سس شکلات سرو کرده و میل کنید، نوش جان