طرز تهیه سوپ ورمیشل مرغ

طرز تهیه سوپ ورمیشل مرغ


  • جعفری ساطوری شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • ـرب گوجه فرنگی: به میزان لازم
  • سیب زمینی:۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۳ عدد متوسط
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • ـ‌ زردچوبه: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • هویچ: ۲ عدد
  • ورمیشل: ۱ بسته

طرز تهیه سوپ ورمیشل مرغ

برای تهیه سوپ رشته:

یا همون سوپ ورمیشل نیاز به آب مرغ داریم برای این کار سینه مرغ را به همراه آب کافی ، یک عدد پیاز از وسط نصف شده و کمی زردچوبه در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم تا بپزد.

بعد از اینکه گوشت مرغ پخت آب آن را به وسیله یک صافی جدا می کنیم و گوشت مرغ پخته پخته شده را با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. (بجای سینه مرغ می توانید از ران و بال مرغ هم استفاده کنید)

 مرحله اول

پیاز ، هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

سپس پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در قابلمه ای که برای سوپ ورمیشل در نظر گرفتیم تفت می دهیم.

لازم نیست سرخ کنید همین که تفت دهید کافی است.

بعد از تفت دادن پیاز ، هویچ خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم با این کار بافت هویج باز نمی شود و تا آخر شکل خودش را حفظ می کند.

بعد از تفت دادن هویج ، نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و به همراه پیاز و هویج تفت می دهیم.

حرارت را کم کنید و مواظب باشید رب گوجه نسوزد.

مرحله دوم

سپس آب مرغ را به همراه سیب زمینی اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن سوپ حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا مواد داخل سوپ با حرارت ملایم بپزند.
همچنین بخوانید: سوپ پیاز: انواع سوپ پیاز رستورانی، مجلسی، رژیمی، فرانسوی، ترکیه ای، ایتالیایی

سپس گوشت مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا گوشت مرغ هم بپزد.

بعد از اینکه سیب زمینی و هویج سوپ را تست کردیم و از پختن شان مطمئن شدیم ۴ قاشق غذاخوری جعغری خرد شده اضافه می کنیم.

اگر جعفری را زودتر از این مرحله اضافه کنید هم طعمش داخل غذا گم می شود و هم اینکه رنگ جالبی نمی گیرد.

بعد از اضافه کردن جعفری رشته یا همون ورمیشل را با فشار دست دو تیکه می کنیم و به مواد داخل سوپ اضافه می کنیم.

نکته:

بعد از اضافه کردن ورمیشل کمی آب لیموی تازه به سوپ اضافه می کنیم.

توجه کنید ورمیشل آب سوپ را به خود جذب می کند و باید در این مرحله آب صد در صد جوش به اندازه نیاز اضافه کنید.

در انتها نمک و فلفل اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزپد و به غلظت مورد دلخواه برسد.

امتیاز کاربران: 4.35 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا