طرز تهیه اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

مواد مورد نیاز


  • پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه
  • آرد سفید: 3 قاشق غذا خوری
  • سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی بدون پوست: 1 عدد
  • پنیر مازارلا: 2/1 لیوان
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • آب: 2 قاشق غذا خوری
  • قارچ: 3 عدد
  • جعفری: 5 ساقه

طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم (تکه های گوشت نباید سوراخ شوند) مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.

سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم. کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم.

امتیاز کاربران: 4.73 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا