طرز تهیه کباب ساتای مرغ

طرز تهیه کباب ساتای مرغ


  • سینه مرغ بدون استخوان :2 عدد (هر کدام 180 تا 250 گرم)
  • پرک فلفل قرمز : ½ قاشق چای خوری
  • روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
  • سرکه برنج:  2 قاشق غذاخوری
  • کره بادام زمینی: ¼ پیمانه
  • سس سویا: 1 قاشق چای خوری
  • نمک و پودر فلفل سیاه: مقداری
  • سیر: 1 حبه
  • روغن مایع: مقداری

کباب

طرز تهیه کباب ساتای مرغ:

کباب ساتای مرغ،غذایی استوایی با مرغ کبابی به همراه سس تند بادام زمینی است.
ابتدا پوست روی مرغ ها را جدا می کنیم و آن ها را با برش های عمودی خرد می کنیم. برش های مرغ را در یک کاسه می ریزیم و با سیر له شده، روغن کنجد، سویا سس، 1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل، ورز می دهیم. سپس برش های مرغ را به صورت عمودی به سیخ می کشیم.
برای تهیه سس، کره بادام زمینی، سرکه برنج، باقیمانده پودر فلفل قرمز و 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط نمایید. می توانید از سس باربیکیوی آسیایی هم برای سرو این جوجه کباب استفاده کنید.
تابه گریل یا تابه معمولی را روی شعله زیاد قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و مرغ های به سیخ کشیده شده را در آن قرار دهید، هر سمت مرغ ها را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ نمایید. مرغ های کبابی را با سس بادام زمینی سرو کنید.

امتیاز کاربران: 4.3 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا