طرز تهیه “توپک های مرغ

طرز تهیه “توپک های مرغ”


  • روغن برای سرخ کردن:50 میلی لیتر
  • فلفل تند خردشده :1/4 قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
  • نمک:نصف قاشق چایخوری
  • آرد ذرت :50 گرم
  • سینه مرغ:500 گرم
  • تخم مرغ:یک عدد

 

طرز تهیه توپک های مرغ

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را جدا کنید، سپس خوب بشویید و خشک نمایید، مرغ را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید. سپس نمک. فلفل، آرد ذرت و تخم مرغ را افزوده و خوب ورز دهید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود، با دست مقداری از مواد را برداشته و به شکل توپ در آورید و در روغن سرخ نمایید.

توپک های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه و سبزیجات مورد علاقه تان سرو نمایید.

مرغ توپی
نکات تکمیلی در مورد توپک های مرغ
توپک های مرغ جزو خوراک – مرغ و پرنده می باشد.
توپک های مرغ را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید.

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا