طرز تهیه سوپ جوجه و برنج

طرز تهیه سوپ جوجه و برنج


  • شوید تازه و ریز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • نعنا تازه و ریز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • هویج متوسط: 2 عدد خلالی خرد شده
  • سینه مرغ با استخوان: 900 گرم
  • پیاز بزرگ: 1 عدد نازک برش زده شده
  • کره بدون نمک: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 1 و ½ قاشق چایخوری
  • نمک: نوک قاشق چایخوری
  • آب مرغ کم نمک: 6 پیمانه
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • برنج: 1/3 پیمانه
  • برگ بو: 1 عدد

طرز تهیه سوپ جوجه و برنج
برای درست کردن این سوپ ساده برای درمان سرماخوردگی ابتدا سینه مرغ، پیاز، زردچوبه، هویج، برگ بو و نوک قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه بریزید و سه پیمانه آب مرغ به آن ها اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید، وقتی محتوای داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم کنید تا مواد سوپ بپزند.

در اواسط پخت سوپ در یک قابلمه دیگر کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید. شکر و یک قاشق چایخوری نمک را به کره آب شده اضافه کنید. به این مواد سه پیمانه باقی مانده آب مرغ و و برنج را اضافه کنید.

ابتدا شعله گاز را زیاد کنید، وقتی آب مرغ به دمای جوش رسید شعله را کم کنید. 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت برنج در آب مرغ کافی است.

مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و وقتی که کمی سرد شد آن را ریش ریش کنید. مواد داخل قابلمه برنج را در دستگاه غذاساز بریزید و برنج را خوب میکس کنید تا سوپ یکدست و صافه گردد. (این کار اختیاری است، می توانید سوپ را میکس نکنید) سپس گوشت مرغ ریش شده را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

در مرحله بعد هویج هایی که همراه با مرغ پخته شده بودند را به ترکیب مرغ و برنج اضافه کنید. شوید و جعفری ساطوری خرد شده را هم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بعد از 2 الی سه دقیقه زیر شعله را خاموش کنید و سوپ را با لیموترش سرو کنید.

امتیاز کاربران: 4.7 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا