مواد لازم برای تهیه خورشت آلو با مرغ

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو با مرغ

مواد مورد نیاز


  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  •  قاشق غذا خوری سرخالی شکر
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • حدود ۱۰ عدد آلو بخارا
  • ۱ عدد سینه مرغ

مراحل تهیه خورشت آلو با مرغ

برای پخت این خورشت از هر قسمت مرغ مثل ران یا گوشت سفیدش می توانید استفاده کنید و اینکه به چه اندازه ای خوردشون کنیدکاملا سلیقه ایه، من از سینه مرغ استفاده کردم و تقریبا ریز خوردشون کردم.

روش پخت:

ابتدا ۱ قاشق از کل پیاز داغ، روغن، به مقدار کافی نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل ماهیتابه ریخته و مرغ رو بهش اضافه می کنیم.

تفت دادن مرغ

مواد رو با هم تفت می دیم تا مرغ رنگش عوض بشه و کمی سرخ بشه. حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و باز مواد رو با هم تفت می دیم تا رب سرخ شده و از خامی دربیاد. خوب سرخ شدن رب در طعم و رنگ بهتر این خورشت خیلی تاثیر گذاره.

 وقتی رب سرخ شد به موادمون یه لیوان سرخالی آب اضافه کرده و در قابلمه رو می ذاریم تا مرغ بپزه.

آماده کردن آلو ها برای خورشت

بهتره آلو رو جداگانه بپزیم چون در صورتی که از ابتدا با مرغ داخل خورشت بذارینش ممکنه وابره پس داخل یه قابلمه دیگه نصف لیوان آب، یک قاشق پیازداغ و آلوهارو می ریزیم و می ذاریم نیم پز بشن. اضافه کردن پیاز داغ به آلو طعم شو خیلی بهتر میکنه.

آلو ها خیلی زود و حدود ده دقیقه ای نیم پز می شن حالا زیرشون رو خاموش می کنیم.

جا افتادن خورشت آلو با مرغ

وقتی مرغ تقریبا پخته بود و آبش کمتر شده بود، آلوهارو همراه آبشون به خورشت اضافه کرده و می زاریم با هم جابیوفتن و مزه هاشون به خورد هم بره. در صورتی که دوست دارین خورشت طعم شیرینی داشته باشه می تونین شکر هم بهش اضافه کنین.

اضافه کردن آلو

حالا حدود نیم ساعت به خورشت اجازه بدین تا جابیوفته وکم آب بشه. بهتون پیشنهاد می کنم که این خورشت رو کم روغن درست نکنین و حتما بذارین آبش رو بکشه چون خیلی لذیذ تره.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا