طرز تهیه خورشت زغال‌اخته

طرز تهیه خورشت زغال‌اخته

مواد مورد نیاز


  • خلال بادام: ۱/۴ پیمانه
  • آلو خورشتی: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • گوشت: ۳۰۰ گرم
  • پیازداغ: ۲ عدد
  • زغال اخته: نیم کیلو
  • شکر: در صورت دلخواه
  • زردچوبه و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

نیم کیلو زغال اخته را شسته در یک لیوان آبجوش می‌گذاریم بجوشد تا نرم شود، سپس از صافی رد می‌کنیم و با پشت قاشق روی زغال اخته می‌کشیم تا هسته‌ها جدا شده و به‌صورت پوره در بیاید.

سیصد گرم گوشت خورشتی را با پیاز داغ، یک عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خرد شده و فلفل و زردچوبه تفت می‌دهیم، می‌گذاریم تا بپزد.

نصف پیمانه آلو خورشی را شسته، می‌توانید آلو را هم به همراه زغال اخته بجوشانید و از صافی رد کنید یا اینکه درسته در خورشت استفاده کنید.

در انتهای پخت گوشت، زغال اخته و آلو، نمک و یک تا سه قاشق غذا حوری شکر و یک چهارم پیمانه خلال بادام شسته شده را هم اضافه کرده می‌گذاریم با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد. به جای گوشت می‌توانید از فیله مرغ که با کمی کره خوب تفت داده شده استفاده کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 2 رای)
[digikala21611809680]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا