طرز تهیه دلمه با برنج گل کلم

مواد لازم برای دلمه با برنج گل کلم
فلفل دلمه ای بزرگ به رنگ دلخواه 4 عدد
برنج گل کلم 2 پیمانه
لوبیا قرمز (چیتی) پخته 450 گرم
سس سالسا 2/3 پیمانه
پودر زیره 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه با برنج گل کلم

مرحله اول: آماده سازی مواد داخل دلمه فلفل

۱- ابتدا فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۲- گل کلم ها را چند قسمت کنید، داخل مخلوط کن بریزید، با کمی روغن زیتون به همراه پیاز، نمک و فلفل تفت دهید و برنج

برنج گل کلم

۳- سپس یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن قابلمه، پیاز، سیر (به دلخواه)، نمک و فلفل را داخل آن بریزید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید و هم بزنید. سپس برنج گل کلم را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کمی با آن ها بپزد. در قابلمه را بگذارید تا برنج گل کلم به مدت ۱ دقیقه بخار پز شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و مواد را داخل کاسه ای بریزید.

۴- مواد باقی مانده مانند لوبیا قرمز، پودر زیره، نمک و فلفل را به برنج گل کلم اضافه کنید و با آن ترکیب کنید. کمی از آن بچشید و در صورت نیاز چاشنی و ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. همه ی مواد را یا هم خوب مخلوط کنید.

مواد اولیه دلمه برنج گل کلم

مرحله دوم: آماده سازی دلمه با برنج گل کلم

۱- فلفل دلمه‌ ای ها را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کنید و آن ها را با استفاده از برس روغن بمالید و چرب کنید.

۲- فلفل های نصف شده را با مواد دلمه آماده شده پر کنید، سپس داخل سینی فر یا قابلمه ای بزرگ بچینید. روی قابلمه یا سینی فر را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا بپزد.

۳- بعد از ۳۰ دقیقه، فویل را از روی قابلمه یا سینی بردارید، حرارت را روی ۲۰۴ درجه سانتی گراد قرار دهید و مجددا به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید بپزد تا زمانی که فلفل ها نرم و طلایی شود.

۴- دلمه ها را از فر خارج کنید و روی آن را با مواد دلخواه خود بپوشانید و سرو کنید.

طرز تهیه دلمه برنج گل کلم

نکات کلیدی طرز تهیه دلمه با برنج گل کلم

 برای چرب کردن فلفل دلمه‌ ای ها می توانید از هر روغنی مانند روغن هسته انگور استفاده کنید.

 مهم نیست اگر برنج گل کلم در قابلمه به طور کامل نپزد. چون در نهایت داخل فر قرار می گیرد و پخته می شود.

اگر مواد اولیه شما تازه باشد می توانید دلمه با برنج گل کلم را به مدت ۳ روز در یخچال نگه دارید. برای گرم کردن مجدد آن می توانید آن را در دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و گرم کنید.

 اگر برای درست کردن برنج گل کلم مخلوط کن ندارید می توانید گل کلم ها را با رنده درشت رنده کنید.

 اگر از مایه ی دلمه اضافه ماند می توانید آن را به سالاد اضافه کنید یا در کنار غذا به صورت جداگانه سرو کنید.

تاپینگ روی دلمه برنج گل کلم می تواند سس تند، آب لیموی تازه، آواکادوی خرد شده، پیاز قرمز خرد شده یا سس سالسای دلخواه شما باشد.

لوبیا قرمز را از شب قبل بشورید و خیس کنید. سپس آن را به همراه کمی نمک بپزید و بعد به مواد دلمه اضافه کنید.

می توانید از کنسرو لوبیا هم به جای آن استفاده کنید.