خورشتغذاهای ایرانی
موضوعات داغ

طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم


  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم(مرغ ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم)
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • گل کلم کوچک: ۱ عدد

طرز تهیه خورش گل کلم

برای تهیه خورش گل کلم ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

پس از اینکه پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای ( مانند خورش قورمه سبزی ) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

 طرز تهیه خورش کلم بروکلی

خورش کلم بروکلی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است. این خورشت …

گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را مجددا تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.

تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می شود که خورش در پایان پخت رنگ بهتری بگیرد. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.

در مرحله بعدی: باید گل کلم را آماده کنید برای این منظور گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید. ( خیلی ریز خرد نکنید چون باعث می شود سریع له شود و ظاهر خورش را خراب کند ) مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و گل کلم را تفت دهید تا طلایی شود.

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت ، گل کلم را به همراه مقداری نمک و آبغوره به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. در صورتی که می خواهید خورشت تان کمی ترش تر شود می توانید از 1 قاشق سوپخوری گرد لیموعمانی هم استفاده کنید.

نکته: مهم دیگر در مورد این خورش این است که پس از اینکه گل کلم را به خورش اضافه کردید خورش نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چون بافت لطیف گل کلم ممکن است له شود. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

نکات پخت خورش گل کلم

استفاده از مرغ

در صورتی که تمایل ندارید برای طبخ خورش گل کلم از گوشت قرمز استفاده کنید می توانید از ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ برای ۴ نفر استفاده کنید. توجه داشته باشید که دستور پخت خورش گل کلم با مرغ یا گوشت قرمز تفاوتی ندارد فقط خورش گل کلم با مرغ سریعتر آماده می شود.

امتیاز کاربران: 3.9 ( 3 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا