طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلى

طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلى
مواد مورد نیاز
طرز تهیه و دستور پخت:
وعده غذایی سالم چیزی است که مواد مغذی و پرویتامین و پروتین در آن زیاد باشد و مواد چاق کننده مانند شکر و قند و کربو هیدرات و چربی در ان کم باشد.حبوبات از جمله مواد مغذی و دارای پروتین و ویتامین هستند و با انها غذاها و پیش غذاهای مختلفی می توان درست کرد.مثلا خوراک لوبیا و یا سالاد لوبیا
در میان حبوبات ، لوبیا چشم بلبلی خیلی پر خاصیت و مقوی است و دارای ارزش غذایی بالا و کالری پایینی است و سرشار از فیبر و ویتامین است و برای بدن مفید است.پس در این مطلب طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی را که شامل لوبیا چشم بلبلی و گوجه فرنگی و پیاز و روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل و ذرت و فلفل دلمه کوچک و جعفری تازه و رنده پوست لیمو و پودر سیر است را برایتان می نویسم تا ان را در منزل درست کرده و بعنوان پیش غذایی مقوی و خوشمزه امتحان کنید و همچینی این سالاد برای گیاهخواران و افرادی که دارای رژیم هستند نیز مفید است.
در این سالاد در صورت تمایل می توان از مواد دیگری مانند خیار شور خرد شده و یا سینه مرغ پخته شده و یا کالباس خرد شده و …نیز استفاده کرد و این مطلب اختیاری است و مواد داخل سالاد را به فراخور سلیقه می توان کم و زیاد کرد. همچینین می توان در صورت تمایل از سس مایونز و یا هزار جزیره نیز برای مزه دار کردن سالاد استفاده کرد که البته در این صورت سالاد حالت رژیمی خود را از دست می دهد.
مرحله اول تهیه:
ابتدا و برای شروع کار 2 پیمانه لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل در اب خیس می کنیم و چند مرتبه اب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود و زودتر بپزد. سپس داخل یک قابلمه لوبیا را همراه با 2 لیوان اب می ریزیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و درب قابلمه را می بندیم و لوبیا را ابپز می کنیم تا اب ان نیز بخار شود و لوبیا نرم شود.
سالاد لوبیا چشم بلبلی
مرحله دوم تهیه:
در ادامه کار 1 عدد ذرت را پوست کنده وان را از وسط دو نیم می کنیم و داخل یک قابلمه مقداری اب و نمک می ریزیم و ذرت را داخل قابلمه ریخته و ان را آبپز می کنیم.( در صورت تمایل می توان از کنسرو لوبیا نیز استفاده کرد).
سپس وقتی ذرت پخت ان را از قابلمه بیرون اورده و بعد از سرد شدن دانه های ان را با دست جدا می کنیم.
مرحله سوم تهیه:
در ادامه کار 1 عدد پیاز را شسته و ان را پوست می کینم و ان را به صورت نگینی با چاقو روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم.سپس جعفری را تمیز می کنیم و با اب و نمک می شوریم و ابکش می کنیم.سپس جعفری را با چاقو به صورت ریز خرد می کنیم و ان را کنار می گذاریم .
مرحله چهارم تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی:
در ادامه گوجه فرنگی را شسته و داخل ان را با قاشق خالی می کنیم و ان را به شکل نگینی خرد می کنیم. در صورت تمایل می توان گوجه فرنگی را با پوست نیز استفاده کرد و ان را خرد کرد.
مرحله چهارم تهیه:
در ادامه 1 عدد فلفل دلمه را شسته و ان را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم.
مرحله پنجم تهیه:
در ادامه وقتی لوبیا پخت، منتظر می شویم تا سرد شود .سپس لوبیا چشم بلبلی پخته شده را همراه گوجه فرنگی خرد شده و فلفل دلمه نگینی شده و جعفری خرد شده و ذرت پخته شده و دان شده و پیاز خرد شده داخل یک کاسه می ریزیم و انها را با مقدار کافی نمک و فلفل و پودر سیر و 1 قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری ابلیمو مزه دار می کنیم و هم می زنیم تا همه جای سالاد مزه دار شود.سپس سالاد را داخل یخچال برای 2 ساعت قرار می دهیم تا مزه ها به خورد هم برود.
مرحله ششم تهیه:
در ادامه سالاد لوبیا چشم بلبلی را از یخچال بیرون اورده و ان را بعنوان پیش غذا سر میز قرار داده و میل می کنیم.