طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

مواد مورد نیاز


  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰-۳۰۰ گرم
  • رب گوجه: ۳-۴ قاشق غذاخوری
  • لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه در مفدار لازم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • زیره: یک قاشق چایخوری
  • روغن: 3 قاشق
  • برنج: ۳ پیمانه

مراحل تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

  • برنج رو اگه بتونید از قبل خیس کنید که عالیه. اگر هم نشد که برنج رو بشورید و به آب در حال جوشیدن به همراه نمک اضافه کنید تا به مرحله آبکشی برسد.
  • طرز تهیه سس لوبیا سبز و گوشت

     

  • لوبیا ها رو هم خرد می کنیم و با آب و مقدار کمی نمک می ذاریم روی حرارت تا کاملا پخته بشه. پیاز رو هم خرد میکنیم و در کمی روغن تفت می دیم.
  • برای لذیدتر شدن لوبیا بهتر است که لوبیا های خرد شده را با گوجه رنده شده پخته شوند با این روش هم لوبیا پلو خوش رنگ تر و خوشمزه تر می شوند و هم از رب کمتری استفاده می شود در یک ظرف دیگر مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد و یا رنده شده را اضافه کنید و بعد از تفت دادن زردچوبه و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و سپس گوشت را به پیاز اضافه می کنیم.
  • و خوب تفت می دهیم بعد از اینکه آب گوشت خوب کشیده شده و لوبیهایی که از قبل پخته شده را به ظرف اضافه می کنیم تا خوب تفت بخورن و در این مرحله نمک را به مواد اضافه می کنیم لوبیا های پخته شده رو بدون آب به پیاز در حال تفت اضافه می کنیم. لوبیایی که ما برای تهیه غذا مجالس استفاده کردیم قبلا با گوجه فرنگی رنده شده پخته شده است.
    تفت دادن رب در روغن
  • بعد از مرحله سرخ کردن گوشت و لوبیا در این مرحله رب را به مواد اضافه می کنیم و در حد 2 تا 5 دقیقه با شعله ملایم تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود و به اصطلاح روغن بی اندازد.
    آبکش کردن پلو
  • برنج رو هم طبق آموزشی که قبلا برای نکات پخت برنج دادیم آبکش می کنیم. بعد هم کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود (سیب زمینی و یا نان لواش) را بزارید. بعد هم برنج و مواد رو مخلوط میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا دم بکشه.
    دم گذاشتن برنج
  • حالا لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده شما آماده سرو می باشد
  • لوبیا پلو مجلسی

    طرز تهیه لوبیا پلو کته

    لوبیا پلو کته علاوه بر اینکه خوشمزه تر می شود تمام ویتامین های برنج هم حفظ می شود. برای تهیه لوبیا پلو کته ابتدا پیاز را نگینی خورد و یا رنده کنید و سرخ کنید بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید به اندازه ای تفت بدهید که رنگ گوشت تغییر کند سپس لوبیاهای از قبل پخته و تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، روب و زعفران، دارچین اضافه کنید و تفت بدهید به اندازه ای که خامی رب گرفته شود و برنج شسته شده را به مواد اضافه کنید.

    میزان آب را با توجه به تعداد پیمانه های برنجی که دارید در نظر بگیرید. برای مثال: اگر 3 پیمانه برنج دارید 3 پیمانه هم آب اضافه کنید توجه کنید اگر برنجی که استفاده می کنید تازه است نصف پیمانه کمتر آب بریزید برای 3 پیمانه برنج 2/5 پیمانه آب بریزید.

    طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت چرخ کرده

  • لوبیا پلو را بدون گوشت هم می توان درست کرد و سویا و قارچ و فلفل دلمه ای را جایگرین گوشت چرخ کرد. بعد از تفت دادن پیاز سویا که از نیم ساعت قبل در اب خیس کردید، آب سویا را با دست به خوبی بگیرید و داخل ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت بدهید و سپی قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و بعد از تفت دادن ادویه های دلخواه و روب را اضافه کنید و سپس لوبیا را اضافه کنید و به صورت آبکش و یا کته دم بزارید.

امتیاز کاربران: 4.8 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا