طرز تهیه شامی کباب عربی

طرز تهیه شامی کباب عربی

مواد مورد نیاز


  • نخود: نیم کیلوگرم
  • فلفل دلمه ای چرخ شده: نیم کیلوگرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • پیاز کوچک: یک عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم
  • تخم مرغ: سه عدد
  • سیب زمینی:۱ عدد
  • زنجبیل تازه یا خشک :۱ قاشق چای خوری
  • سیر: ۴ حبه
  • جعفری: 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه شامی کباب عربی

برای درست کردن این غذای خوشمزه باید حداقل از یک روز قبل دست به کار شوید و نخود را داخل آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود و سپس در زمانی که قرار است آن را تهیه کنید نخود را آبکش کنید و خوب خشک کنید و بشویید و سپس آن را چرخ کنید.

 مخلوط کردن مواد کتلت

وقتی نخود را چرخ کردید فلفل دلمه و گوجه فرنگی را نیز خوب با کمک چرخ گوشت یا غذاساز یا رنده ریز ریز کنید. پیاز و سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آبش را بگیرید. سیر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. سپس تمامی مواد را به همراه ادویه و زنجبیل و گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده خوب با هم مخلوط کنید و شروع به ورز دادن مواد کنید تا خوب منسجم شود سپس برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی استراحت کند.

حالا بهتر است یک ماهیتابه روی شعله گاز قرار داده و کمی روغن درون آن بریزید تا گرم شود و بعد کم کم از این مواد بردارید و به شکل کتلت در بیاورید و داخل روغن آنها را سرخ کنید و وقتی که دو طرف شامی‌کباب سرخ شد در ظرف دلخواه سرو کرده و در کنار سس تند، گوجه و خیارشور میل نمایید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.73 ( 4 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا