طرز تهیه آکاراجه برزیلی

طرز تهیه آکاراجه برزیلی

آکاراجه یک غذای محبوب برزیلی است که می‌توانید در خیابان‌های مختلف شهرهای برزیل چرخ دستی‌هایی که این غذای خوشمزه و در عین حال مقوی را تهیه می‌کنند، ببینید و بخورید و لذت ببرید.

مواد مورد نیاز


  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده:۱ و ۱/۲ لیوان
  • پودر فلفل پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل تند کوچک: ۱ عدد
  • روغن زیتون: ۲ قاشق
  • میگو ریز: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • آرد: ۲ قاشق
  • سیر: ۱ حبه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه مواد پرکننده آکاراجه برزیلی

برای تهیه مواد داخل این غذای خوشمزه پیاز ها را به ورقه های نازک ببرید، آنها را با روغن زیتون در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید، کمی نمک و فلفل پاپریکا به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلائی رنگ و یا قهوه ای شوند. (تقریبا ۱۵ دقیقه کافیست).

میگوها را به تابه اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا صورتی رنگ و ترد شوند، سپس آنها را از روی حرارت بردارید و به دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

دستور پخت خمیر آکاراجه برزیلی

لوبیا چشم بلبلی را داخل مخلوط کن بریزید، پیاز و سیر را خرد و به لوبیا اضافه کنید، دانه ها و دم فلفل تند را نیز بگیرید و داخل غذاساز بریزید، مواد را خوب مخلوط کنید، (اگر نیاز بود می توانید یک دو قاشق آب یا آب مرغ اضافه کنید).

حالا آرد را اضافه کنید، توجه داشته باشید که آرد را انقدر اضافه کنید تا خمیر بتواند فرم بگیرد، سپس خمیر را به ۱۵ قسمت تقسیم و در دستان خود آن را به صورت گرد یا بیضی شکل دربیاورید.

در یک قابلمه کوچک روغن سرخ کردنی بریزید و آن را داغ کنید، خمیر ها را داخل روغن بیندازید و آنها را خوب سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند، سپس انها را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود، سپس آنها را از بغل چاک دهید و از مواد پرکننده داخل آن قرار دهید و سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا