مواد لازم برای طرز تهیه پلوی علی پاشا با استفاده از کوفته

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز:۱عدد

برنج: ۲ پیمانه

نمک فلفل زردچوبه:مقدار کافی

روغن مایع:مقدار کافی

نخود فرنگی:نصف پیمانه

هویچ:۱ عدد

ذرت:نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی ترکیه ای که به شکل پلو مخلوط است و هم با گوشت قل قلی و هم با گوشت مرغ و یا گوشت خورشتی و تکه ای قابل تهیه است پلو علی پاشا است. این غذای خوشمزه برای وعده غذایی ناهار بسیار مناسب است و شما با تهیه ان می توانید یک غذای خوشمزه و جدید را برای خانواده خود درست کنید.

در این مطلب طرز تهیه پلو علی پاشا ترکی  را که شامل هویچ و نخود فرنگی و ذرت و برنج و ادویه و پیاز و گوشت چرخ کرده و رب است را برایتان می نویسم و امیدوارم ان را در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مرحله اول ت:

ابتدا و برای شروع به تهیه گوشت قل قلی این غذا می پردازیم . برای این منظور ۱ عدد پیاز را با اب شسته و ان را پوست می کنیم. سپس پیاز را به رنده به صورت ریز ، رنده می کنیم و اب پیاز را کاملا دور می ریزیم.چون اب پیاز باعث می شود گوشت قل قلی ما باز شود.

مرحله دوم :

 سپس در ادامه در این مرحله ۲۰۰ گرم کوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله را به ظرف پیاز رنده شده اضافه می کنیم و گوشت را با پیاز قاطی می کنیم و ان را ورز می دهیم. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی به گوشت اضافه می کنیم تا مزه دار شود و سپس روی ظرف گوشت و پیاز سلفون کشیده و ان را برای یک ساعت در یخچال استراحت می  دهیم.

مرحله سوم:

سپس در ادامه در این مرحله گوشت را بعد از یک ساعت از یخچال بیرون اورده و ان را به صورت توپهایی کوچک و گرد به اندازه گیلاس در می اوریم.سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و گوشتها را در تابه تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله چهارم :

سپس در ادامه در این مرحله سس گوشت را تهیه می کنیم. داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل و ۱/۴ پیمانه اب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سس غلیظ شود. سپس ان را روی گوشتهای قل قلی سرخ شده می ریزیم.

مرحله پنجم:

سپس در ادامه در این مرحله ۱ عدد هویچ را می شوریم و پوست می کنیم و ان را خرد می کنیم. سپس داخل یک تابه روغن می ریزیم و هویچ را در تابه تفت می دهیم تا نرم شود.

مرحله ششم:

سپس در ادامه در این مرحله نصف پیمانه نخود فرنگی و نصف پیمانه ذرت را در داخل یک قابلمه اب می ریزیم و انها را اب پز می کنیم .

 سپس در ادامه در این مرحله ۲ پیمانه برنج را که قبلا در اب خیس کرده بودیم داخل یک قابلمه اب روی گاز قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج قد بکشد .سپس ابکش می کنیم.

مرحله هشتم:

سپس در ادامه در این مرحله کف یک قابلمه روغن ریخته و یک کفگیر از برنج ابکش شده کف قابلمه می ریزیم و روی ان کمی نخود فرنگی و ذرت  آبپز شده و هویچ تفت داده شده می ریزیم و بعد دوباره یک لایه برنج می ریزیم و روی ان نخود فرنگی و ذرت و هویچ می ریزیم و این کار را تا تمام شدن مواد تکرار می کنیم. سپس در قابلمه را بسته و ان را روی گاز می گذاریم و برنج را دم می کنیم.

مرحله نهم :

 سپس در ادامه در این مرحله وقتی برنج دم کشید ان را در ظرف مناسب می ریزیم و گوشت قل قلی اماده شده در مراحل قبل را روی برنج قرار می دهیم . اکنون پلو علی پاشا ترکیه ای ما اماده است. ان را برای وعده غذایی ناهار همراه با سبزی خوردن و سالاد شیرازی میل می کنیم. نوش جان.