طرز تهیه آکاراجه (برزیل)

طرز تهیه آکاراجه (برزیل)


  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده: یک و یک دوم پیمانه
  • ـرب گوجه فرنگی: به میزان لازم
  • سیب زمینی:۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۳ عدد متوسط
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • ـ‌ زردچوبه: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • هویچ: ۲ عدد
  • ورمیشل: ۱ بسته

برای  تهیه آکاراجه ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید و داخل روغن زیتون تفت دهید، زمانی که پیاز ها کمی نرم شدند پودر پاپریکا و نمک به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا پیاز ها به رنگ طلایی شوند.

تصفیه آب خانگی آکواجوی
بلیط کیش

حالا سینه مرغ را به پیاز داغ اضافه کنید و مواد را آن قدر تفت دهید که تکه های سینه مرغ طلایی رنگ و ترد شوند و حرارت را خاموش کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه آکاراجه حالا سیر و یک عدد پیازی را که از قبل داشته اید را به لوبیا ها که از قبل پخته اید اضافه کنید و حالا دانه ها و دم فلفل تند را بگیرید و داخل غذا ساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید. ( در صورت نیاز می توانید آب مرغ نیز به اندازه یک تا دو قاشق به آن اضافه کنید).

در این مرحله آرد را اضافه کنید باید به قدری اضافه کنید که خمیر فرم بگیرد حالا آن را به پانزده قسمت مساوی تقسیم نمایید .

در مرحله آخر از روش تهیه آکاراجه مقداری روغن داخل قابلمه بریزید سپس خمیر های بیضی شکل را داخل روغن سرخ کنید و خمیر سرخ شده را روی حوله کاغذی قرار دهید و از مواد مرغ داخل خمیر سرخ شده قرار دهید و سرو کنید

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا