طرز تهیه رول کوفته سیخی با خمیر هزار لا ترکی

طرز تهیه رول کوفته سیخی با خمیر هزار لا ترکی

مواد مورد نیاز


  • -گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
  • سماق نصف قاشق چایخوری
  • -خمیر هزار لا مقدار کافی
  • روغن مایع مقدار کافی
  • نمک فلفل مقدار کافی
  • سیر 2 حبه
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • پیاز 1 عدد

روش تهیه و پخت رول کوفته سیخی با خمیر هزار لا ترکی

یکی از غذاهای خوشمزه ترکی که در واقع نوعی کوفته است و شکل جدیدی از این غذا می باشد، کوفته قلقلی است که به سیخ چوبی کشیده می شود و دور آن را خمیر هزار لا در بر می گیرد و نام آن رول کوفته سیخی با خمیر هزار لا می باشد.

این غذا طرز تهیه راحتی داشته و از نظر ظاهری شکل زیبایی دارد.

برای پخت رول کوفته سیخی با خمیر هزار لا ترکی باید تمام مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام بدید.

ابتدا و برای شروع کار سراغ آماده کردن کوفته ها می رویم و برای این منظور 1 عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم.

سپس پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آب پیاز را کاملا گرفته و دور می ریزیم.

آب پیاز باعث می شود کوفته وا رود و باید حتما کاملا گرفته شود. سپس پیاز رنده شده را داخل یک ظرف می ریزیم.

سپس 300 گرم گوشت چرخ کرده کم چرب را به پیاز رنده شده در مرحله قبل اضافه می کنیم و گوشت را با پیاز رنده شده ورز می دهیم تا با هم مخلوط شوند و برای مزه دار شدن آنها مقدار کافی نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم.

در ادامه 1 عدد تخم مرغ را شکسته و آن را در صورت سالم بودن همراه با 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری و نصف قاشق چایخوری سماق به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

اکنون مایه کوفته ما آماده است.

سپس از مایه کوفته تهیه شده در مرحله قبل، گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و با دست آنها را کاملا گرد و توپی می کنیم.

سپس خمیر هزار لا را به شکل مستطیلی به عرض 4 سانتی متر و طول تقریبی 10 سانتی متر می بریم و آنها را دور گوشتهای قلقلی رول می کنیم و آنها را به سیخ چوبی می کشیم و روی هر سیخ چوبی 4 عدد از این توپهای گوشتی را می گذاریم.

سپس سس گوجه فرنگی غذا را درست می کنیم و داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد 2 حبه سیر را با سیر خرد کن له کرده و داخل تابه و در روغن داغ خوب تفت می دهیم تا بوی سیر در آید.

سپس3 عدد گوجه فرنگی را شسته و پوست می کنیم و آنها را رنده کرده و آنها را در تابه و در روغن تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و کمی غلیظ شود.

سپس مقدار کافی نمک و فلفل به تابه اضافه می کنیم تا سس ما مزه دار شود.

در ادامه سیخهای چوبی حاوی رول کوفته را داخل یک ظرف چینی که کف آن را با روغن مایع چرب کرده ایم می چینیم و ظرف را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت 30 دقیقه می گذاریم تا غذای ما بپزد و آماده شود و خمیر هزار لا نیر لایه لایه شود.

مرحله هفتم تهیه رول کوفته سیخی با خمیر هزار لا ترکی:

سپس وقتی غذا پخت ظرف چینی را از فر بیرون آورده و سیخ های چوبی را از ظرف بیرون می اوریم و در ظرف مناسبی می چینیم و روی آنها را از سس گوجه فرنگی تهیه شده در مراحل قبل می ریزیم.

اکنون غذای ما آماده است و آن را برای شام همراه با سبزی خوردن و .. می خوریم.

توجه داشته باشید که این غذا مخصوص 4 نفر است.مدت زمان آماده سازی 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است

امتیاز کاربران: 0.6 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا