طرز تهیه لبوی شکم پر

طرز تهیه لبوی شکم پر


  • سس مایونز و ماست، نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • نخود فرنگی وذرت پخته و خیار شور: به میزان لازم
  • ابلیمو: به مقدار لازم
  • لبوی بزرگ: 3 عدد

طرز تهیه لبوی شکم پر

لبو با آن رنگ زیبای قرمز سرشار از اسید فولیک می باشد و عصاره آن در پیشگیری از سرطان بسیار موثر است،همچنین در درمان فشار خون بالا موثر بوده وزوال عقل در افراد مسن را به تعویق می اندازد پس از خوردن لبو غافل نشوید. 

طرز تهیه لبوی شکم پر

طرز تهیه:

لبو ها را با مقدار کمی آب لیمو وکمی شکر بگذارید بپزد پس از پخت حلقه حلقه کرده قالبهای کوچکی که آماده کرده اید را با نایلون بپوشانید

(نکته قابل ذکر این است:

اندازه برشهای لبوباید اندازه کف قالب باشد) باید لبو را درون کاسه قرار داده طوری که لبه قالب را بپوشاند وبه دلیل نرم بودن لبو راحت فرم می گیرد سپس سیب زمینی پخته را با خیار شور رنده کنید و ذرت پخته ونخود فرنگی با سس مایونز وماست ونمک فلفل مخلوط کرده به اندازه درون قالبها بریزید بعد یک برش دیگر لبو روی قالب قرار داده فشار دهید سپس در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد پس سپری شدن چند ساعت می توانید لبوی شکم پر را از قالب در آورید و سرو کنید.

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا