طرز تهیه کدو شکم پر فنجانی

مواد لازم:

کدو سبز فنجانی: ۳عدد

پیاز: ۱ عدد

فلفل دلمه ای فرمز: ۱ عدد

سیر:  ۲ حبه

گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم

سس گوجه و ریحان: ۱ پیمانه

جعفری خشک: ۱ قاشق چای خوری

پنیر موزارلا رنده شده:۱ پیمانه

نمک،فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

کدو شکم پر فنجانی

مرحله اول تهیه کدو شکم پر فنجانی :

حالا تو این مرحله اول میریم سراغ پیازمون. پیازمون رو بعد از اینکه پوستشو کندیم و شستیم به صورت نگینی ریز خردش می کنیم و می زاریم کنار. بعد از پیاز نوبت سیرها هستش. اونها رو هم پوست گرفته و شسته و سپس با دنده ریز رنده رندشون می کنیم یا ریز خردشون می کنیم که این بسته به میل و سلیقه شما داره و می زاریم کنار.

در ادامه فلفل دلمه ایی رو بر می داریم و می شوریم و بعد از اینکه آبش رفت به صورت نگینی کمی درشت تر خردشون می کنیم و می زاریم بمونه. سپس یه تابه رو بر می داریم و روغن می ریزیم داخلش و می زاریم رو حرارت. زمانی که روغن مون داغ شد پیاز هایی که نگینی خرد کرده بودیم رو می ریزیم داخلش و شروع میکنیم به تفت دادنش. کمی که سبک شدن پیاز ها سیرها رو هم بهش اضافه می کنیم و مجدد با هم تفت میدیم. سپس بعد از اینکه مخلوط سیر و پیازمون داشت طلایی میشه فلفل دلمه ایی ها رو هم می ریزیم داخل تابه و با هم تفت می دیم.

سپس بعد از ۲ الی ۳ دقیقه تفت دادن مخلوط سیرو پیاز و فلفل دلمه ایی رو از تابه در میاریم و می زاریم کنار. حالا کمی دیگه به تابه روغن اضافه می کنیم و سپس گوشت چرخ کردمون رو می ریزیم داخل تابه و شروع می کنیم به سرخ کرنش. گوشتمون رو قشنگ سرخ می کنیم تا رنگش عوض بشه سپس پیاز داغ و سیر داغ و فلفل دلمه ایی رو می ریزیم داخلش و با هم تفتشون میدیم.

مرحله دوم تهیه کدو شکم پر فنجانی :

تو این مرحله تا مخلوطمون کمی تفت بخوره ما می ریم سراغ فر، فرمون رو روشن می کنیم و میزاریم رو حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تا گرم بشه که برای پخت کدو های شکم پرمون آماده باشه. سپس سینی فر رو میاریم و کف سینی فر رو فویل پهن می کنیم و می زاریم کنار.

سپس مخلوط گوشت چرخ کردمون که خوب تفت خورد نمک، فلفل و جعفری خشکمون رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا موادمون به خورد هم برن. سپس سس گوجه و ریحانی که داشتیم رو هم به مخلوط گوشتیمون اضافه میکنیم و خوب هم زده و با هم سرخشون میکنیم. در اینجا حرارت رو کم می کنیم تا اگر گوشتمون آب انداخته آبش کامل کشیده بشه.

سپس زمانی که آب گوشتمون تبخیر شد نصف پنیر رنده شدمون رو بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا پنیر به خورد همه موادمون بره و بعد از رو حرارت بر میداریم. حالا کدو هامون رو میاریم و با قاشق داخلشون رو از مخلوط گوشتیمون پر می کنیم. خوب مواد رو فشار بدین که هوا بینش نباشه. سپس تو سینی فر می چینیم و با همون حرارت ۱۷۵ می زاریم نیم ساعت تو فر. در ادامه بعد از گذشتن نیم ساعت  کدو ها رو از فر در میاریم و الباقی پنیرمون رو روی هر کدام از کدوها می ریزیم و ۱۰ دقیقه دیگه می زاریم تو فر بمونه تا پنیر روش آب بشه. دیگه غذای ما آماده شده و تو ظرف چینده و سرو می کنیم.