طرز تهیه بیتی کباب خانگی

طرز تهیه بیتی کباب خانگی


 

  •  300 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
  • 2 عدد پیاز متوسط رنده شده
  • روغن زیتون یاهر روغن مایع دیگری به میزان لازم
  • چند شاخه جعفری یا گشنیز خرد شده
  • نمک و فلفل به میزان نیاز
  • 1/2 فلفل دلمه نگینی خردشده
  • 5 قاشق غذا خوری رب گوجه‌فرنگی
  • 3 حبه سیر خام رنده شده
  • 1 پیمانه بلغور پخته شده
  • 1/2 پیمانه آرد
  • 4 قاشق غذا خوری ماست
  • تعدادی نان لواش
  • 1 قاشف چای خوری زیره

طرز تهیه نان لواش:

آب ولرم، شیر ولرم، خمیرمایه، شکر، نمک و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(اگر خمیر مایه خشک استفاده می کنید همراه با شکر در آب ولرم بریزید و کمی صبر کنید کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید)آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید، خمیر نرمی درست کنید.

روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید.

تکه هایی از خمیر به بزرگی نارنگی گرد کنید، آرد بزنید و با وردنه پهن کنید.

من همه را پهن می کنم بعد می پزم، خمیر پهن شده را داخل ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن بذارید.

وقتی حبابهای کوچیکی روی سطح خمیر دیدید زود برگردانید.

۲_۳ بار برگردانید، لواشها مثل بالن باد می کنند، لواشهای پخته شده را روی هم قرار بدید و با یک پارچه روی نان ها را بپوشانید تا نرم بماند.

طرز تهیه کباب بیتی:
پیاز ، سیر و فلفل را داخل غذاساز خرد کنید.

گوشت چرخ کرده را داخل ظرف گودی بریزید پیاز، سیر ،فلفل، جعفری و ادویه را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
مواد کوفته را شکل بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و 3_4 ساعت به این شکل نگه دارید سپس داخل فر 250 درجه یا مثل من داخل گریل بپزید.
موقعی که کوفته ها می پزند،کره را داخل قابلمه کوچکی ریخته و آب کنید، رب را اضافه کرده و تفت دهید. با اضافه کردن آب، قوام آن را رقیق کنید و 1 دقیقه بپزید.داخل ماهیتابه دیگری کره را داغ کنید، کوفته ها را داخل لواش بپیچید، لقمه های پیچیده شده را به عرض یک انگشت ببرید،داخل ظرف سرو بذارید، روی آن سس رب داغ بریزید، کنار آن ماست، گوجه فرنگی و فلفل کباب شده بذارید.درآخر کره داغ را روی آن ریخته و سرو کنید.

امتیاز کاربران: اولین نفری باشید که امتیاز می دهد!
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا