موضوعات داغ

طرز تهیه نان آچما پیتزایی ترکی

طرز تهیه نان آچما پیتزایی ترکی


  • یک لیوان شیر ولرم
  • یک استکان روغن مایع
  •  1قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق مرباخوری نمک
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد به مقدار کافی
  • نمک نصفقاشق غذا خوری  
  • نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • نصف قاشق غذاخوری آرد
  • سه عدد سوسیس
  • 2عددگوجه فرنگی
  • 2عدد فلفل دلمه ای
  • 1بسته  پنیر پیتزا

یکی از نانهای خوشمزه و پر طرفدار ترکی نان آچما است که به شکلهای مختلفی درست می شود و داخل آن را با مواد مختلفی مانند پنیر و یا سبزیجات و یا موادی مانند سوسیس و … پر می کنند و آن را داخل فر می پزند.

مرحله اول تهیه نان آچما پیتزایی ترکی:

ابتدا و برای شروع کار نصف لیوان آب ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه را داخل ظرفی می ریزیم و 10 دقیقه منتظر می شویم تا خمیر مایه عمل آید و مواد ما حبابدار شوند و حجمش زیاد شود.

مرحله دوم تهیه نان آچما پیتزایی ترکی:

سپس در ادامه 1 عدد تخم مرغ را که از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته بودیم و آن را در دمای محیط قرار داده بودیم را داخل یک ظرف شکسته و زرده و سفیده آن را جدا می کنیم و زرده تخم مرغ را پوشانیده و آن را برای رومال کار نگه می داریم و سفیده تخم مرغ را همراه با نصف لیوان روغن مایع و 1 لیوان شیر داخل یک ظرف می ریزیم و سپس خمیر مایه عمل آمده مرحله قبل را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و مواد را کاملا قاطی می کنیم.

مرحله سوم تهیه:

سپس نصف قاشق غذاخوری نمک و مقداری آرد را داخل یک ظرف قاطی می کنیم و آنها را الک کرده و به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و ابتدا با لیسک آنها را قاطی می کنیم و کم کم آرد را در حدی می ریزیم که خمیر حاصل شده به دست نچسبد. سپس روی خمیر حاصل شده را با پارچه و یا نایلون می پوشانیم و به آن 1 ساعت داخل محیط اتاق استراحت می دهیم تا حجم مواد ما دو برابر شود.

مرحله چهارم تهیه :

سپس بعد از یک ساعت استراحت خمیر را کمی ورز داده و پف آن را با دست می گیریم و دو چونه به انداره تخم مرغ از خمیر بر می داریم و آن ها را به شکل رشته ای و بلند در می آوریم. سپس رشته های حاصل شده خمیر نان را دور هم می پیچیم و ابتدا و انتهای خمیر را به هم می چسبانیم و آن را گرد می کنیم.

مرحله پنجم تهیه:

سپس وسط خمیر گرد شده را یک تکه خمیر کوچک می گذاریم و نانهای آماده شده را داخل سینی فر که کف ان را کاغذ روغنی گذاشته ایم می چینیم. سپس تمام خمیرها را به همین ترتیب آماده می کنیم.

مرحله ششم تهیه:

سپس 1 عدد زرده تخم مرغ را که از مراحل قبل کنار گذاشته بودیم را با چنگال می زنیم تا زرده از لختگی در آید و سپس با قلمو زرده تخم مرغ را روی خمیر به هم بافته شده دور نان می مالیم و برای قسمت وسط نان نیز مقداری سوسیس برش خورده و گوجه فرنگی خرد شده و فلفل دلمه نگینی ریز شده می گذاریم و روی آنها را پنیر پیتزا می ریزیم. سپس روی نانها را پوشانیده و به آنها نیم ساعت داخل محیط آشپزخانه استراحت می دهیم تا نان کمی باد کند.

مرحله هفتم تهیه:

سپس سینی نان را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد برای مدت 30 دقیقه می گذاریم تا نان بپزد و 2 دقیقه گریل فر را روشن می کنیم تا روی نان طلایی شود و پنیر روی نان کاملا آب شود. اکنون نان آچما پیتزایی ترکی آماده است و آن را از فر در آورده و بعد از سرد شدن از روی کاغذ روغنی بر می داریم و آنها را در ظرف مناسبی می گذاریم و آن را برای شام همراه با نوشابه و یا برای صبحانه همراه با چایی و یا حتی برای میان وعده بچه ها در مدرسه میل می کنیم.

امتیاز کاربران: 4.68 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا