طرز تهیه سالاد میگوی تایلندی

طرز تهیه سالاد میگوی تایلندی

مواد مورد نیاز


  • 6: قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • 1: قاشق سوپ خوری فلفل قرمز (ساطوری)
  • 1: قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
  • 3: قاشق سوپ خوری آبلیمو
  • 1: پیمانه دانه سویا (بو داده)
  • 4: پیمانه کاهو (خرد شده)
  • 1/2: پیمانه گوجه گیلاسی
  • 1/2: پیمانه فلفل شیرین (خرد شده)
  • نمک و فلفل (به مقدار لازم)
  • گشنیز: (برای تزیین).
  • 500: گرم میگو
  • 1: بسته نودل

دستور تهیه

توی یک تابه مقداری روغن‌زیتون بریزید و اون رو روی حرارت بذارید. میگو‌ها رو آغشته به نمک و فلفل کرده، اون‌ها رو داخل تابه سرخ کنید. نودل رو هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزید تا سرد بشه.

طرز تهیه سالاد میگوی تایلندی

توی یک کاسه کوچیک بقیه روغن‌زیتون رو با سس سویا، شکر قهوه‌ای، آب‌لیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
توی یک کاسه مناسب نودل رو بریزید، روی اون کاهوی خرد شده، گوجه‌فرنگی، فلفل خرد شده، دانه‌های سویا و میگو‌های سرخ شده رو بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا می‌تونید سالاد رو با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کردید، سرو کنید.

امتیاز کاربران: 4.73 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا