طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۸۰۰ گرم
لپه: ۳۰۰ گرم (پخته)
برنج: ۲ قاشق غذا خوری ( پخته)
پیاز: ۳ عدد بزرگ
تخم مرغ: ۳ عدد
آلو: ۳ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
رب: یک قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

لپه را پخته و چرخ می کنیم یکی از پیاز ها را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط و لپه چرخ شده و برنج را که قبلا پختیم و یک عدد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و وفلفل را به آن اضافه می کنیم.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب له می کنیم.

برای اینکه کوفته خوب و نرمی داشته باشیم و باز نشود، باید خوب کوبیده شود. (با میکسر این مواد خیلی خوب و یک دست کوبیده و مخلوط می شوند).

دو عدد از تخم مرغ ها را می پزیم تا سفت شود و پوست کنده برای داخل کوفته ها آماده می کنیم، سه عدد آلو را هم قبلا در آب می خیسانیم.

از مخلوط مان گلوله ای به اندازه یک پرتقال بزرگ بر می داریم و میان آن را باز می کنیم، یکی از تخم مرغ ها را داخل آن می گذاریم و گلوله را با دست خوب گرد می کنیم که روی تخم مرغ پوشیده شود.

داخل یکی دیگر از گلوله ها را سه عدد آلو را می گذاریم و روی آن را می پوشانیم (دو عدد از کوفته های من تخم مرغ دارد و یکی دیگر آلو دارد، از مغز گردو هم می توانیم برای داخل کوفته استفاده کنیم).

نکته:

البته می توانید مقداری سبزی شامل تره مرزه وریحان هم به مایع کوفته اضافه کنیم، که خیلی خوش عطرش می کند برای این مقدار مواد تقریبا یک فنجان سبزی خشک لازم است.